Galip Ensarioğlu: MİT sıradan bir kurum değil

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Hakan Fidan'ın milletvekilliği aday adaylığını geri çekip yeniden MİT Müsteşarı olarak atanması değerlendirdi.
Cumhurbaşkanı Galip Ensarioğlu Diyarbakır Milletvekili Hakan Fidan 


Hakan Fidan'ın sıradan bir bürokrat olmadığını söyleyen Gali Ansarioğlu ' Hakan Fidan Hükümetin çok güvendiği yetenekli bir devlet adamı. Bize göre Türkiye'nin en önemli meselesi çözüm sürecidir. Bu seçimde de bu seçimden sonra da bizim bu millete vadimiz bu ülkeye huzur getirmek ülkenin birliği beraberliği ve geleceği konusunda teminatımız olacak olan bu çözüm sürecini nihayete erdirmektir ' dedi.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu ' Bu en önemli meselemizi yürüten kurumun başında olan ve başından beri de bu işin içinde olan Hakan Fidan gibi bir devlet adamının bulunduğu kurumda daha faydalı olacağı kanaati sayın Cumhurbaşkanı tarafından söylendi. Neticede 550 milletvekili var Hakan Fidan gelse bakan olabilirdi, dış işleri bakanı olabilirdi... Ama MİT'in başına her zaman adam bulamayabiliyorsunuz çünkü MİT sıradan bir kurum değil ' şeklinde konuştu.


10 Mart 2015 Salı günü yayınlandı