Futbolcular terör saldırısını televizyondan takip etti

Fransa ile başkent Paris'te hazırlık maçı yapan Almanya Milli Takımı'nın, kentte meydana gelen saldırıların ardından saatlerce stattan ayrılamadığı aktarıldı.
Terör Saldırısı Işid Fransa Futbol Sporu 


Alman Haber Ajansı'nın haberine göre, Almanya Milli Takımı karşılaşmanın bitiminden 2 saat sonra da maçın oynandığı ' Stade du France'dan ' çıkmadı.

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw ve oyuncuların, soyunma odasında ve stadın koridorlarında saatlerce bekletildiği kaydedildi.

OYUNCULAR ŞOK OLDU
Löw'ün yardımcısı Oliver Bierhoff ise maçın ardından girdikleri soyunma odasında herkesin büyük korku yaşadığını söyledi ve, ' Oyuncular şok oldu. Hemen telefonlarına sarılıp bilgi almaya ve ailelerine haber vermeye çalıştılar. Büyük bir belirsizlik, korku ve soyunma odasında garip bir ruh hali vardı ' dedi.

TELEVİZYONDAN TAKİP ETTİLER
Maç sonrasında soyunma odasına giden futbolcular ekrandan patlama ile ilgili bilgi almaya çalışıyordu...
Işid Hakkında
IŞİD, aynı zamanda, Dünya'nın en zengin terör grupları arasında sayılmaktadır.Irak Savaşı'nın ilk yıllarında kurulan ve 2004 yılında El Kaide'ye bağlılığını ilan eden grup bir süre sonra Irak El-Kaidesi adını aldı. Grup genelde Sünnî topluluklar olmak üzere Mücahidîn Şûra Konseyi, el-Kaide, Jaysh el-Fatiheen, Jund el-Sahaba, Katbiyan Ansar el-Tevhid vel Sunnah, Jeish el-Taiifa el-Mansoura gibi farklı isyancı gruplardan oluşur ve onların desteğini...
devamı
14 Kasım 2015 Cumartesi günü yayınlandı