Engelli Annesinden Anneler Günü Kutlaması

Kırıkkale ' de kanser hastası ve engelli çocuğuna bıkmadan bakan 2 çocuk annesi Sibet Kıratlı (30), Anneler Günü ' ne buruk giriyor.
Anneler Günü 


Kırıkkale ' nin Bağlarbaşı Mahallesinde yaşayan Sibel Kıratlı isimli fedakar anne, eşi ve çocuklarının yanından bir an bile ayrılmıyor. 2004 yılında Mehmet Zeki Kıratlı ile evlenen Sibel Kıratlının 2005 yılında oğlu 2008 yılında ise kızı dünyaya geldi. Havva Nur ismini koydukları kızlarının 4 ay sonra Mikrosefali hastası olduğunu öğrendiler. Kızlarının hasta olduğunu öğrenen baba Mehmet Zeki Kıratlı üzüntüsünden bir anda rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan baba Kıratlı ' nın akciğer kanseri olduğu ortaya çıktı ve bir süre sonra kısmı felç geçirdi. Tüm günlerini eşi ve çocukları ile geçiren Anne Sibel Kıratlı geçimlerini devletten aldıkları evde bakım ücreti ile karşıladıklarını söyledi.

'Allah beni eşimden ve çocuklarımdan ayırmasın' diyen Anne Kıratlı, ' Allah bundan geri koymasın. İnşallah cümle hasta kardeşlerimizin de şifaya kavuşmalarını rabbimden diliyorum. Bu arada bütün annelerin ve özellikler engelli annelerinin anneler gününü kutluyorum ' dedi.

Kanser hastası olduğunu dile getiren Baba Kıratlı ise annelerdeki merhamet ve şefkatin hiç kimsede olmadığını belirterek tüm annelerin gününü kutladı. Kıratlı, ' Allah devletimize zeval vermesin. Şu durumda devletimizin sayesinde hayatta kalıyoruz. Bir hasta kızım ve bir de oğlum var. Bakacak durumda bir insan değildim ama devletimiz bize sahip çıktı. Kızım mikrosefali hastasıdır. Kızıma olan üzüntümden kendim de hasta oldum. Yinede Allah ' a hamdolsun. Bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Özellikler engelli annelerinin gününü kutluyorum. Çünkü onlardaki merhamet ve şefkat hiç kimsede yok. Bizlere bakmaları merhametli olduklarından dolayıdır. Allah onlardan razı gelsin. Bütün annelerden Allah razı olsun ' dedi.
13 Mayıs 2012 Pazar günü yayınlandı