Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın: “ Milletimiz ne takdir etmişse başımız gözümüz üstünedir”

Kitap imzalaması
Ders Çalış Son Söz İslam 

-Konuşması
-Detaylar

( İSTANBUL )- Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’dan İstanbul seçimleri yorumu- Kalın, Ümraniyede kitaplarını imzaladı İSTANBUL

- Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 1. Ümraniye Kitap Fuarı'nda, kitapseverlerle bir araya geldi.Burada vatandaşların İstanbul seçimleri ile ilgili sorusuna Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın , “Milletimiz ne takdir etmişse başımız gözümüz üstünedir”dedi.
Ümraniye KitapFuarında, İnsan Yayınlarından çıkan, "Barbar, Modern, Medeni"nin yanı sıra "Ben, Öteki ve Ötesi" ile "İslamofobi" isimli kitaplarını imzaladı. Söyleyişide açıklama yapan Kalın, kitapseverlerin büyük mesafeler katederek İstanbul'un çevre ilçelerinden Ümraniye’ye gelmiş olmasının kitaba olan ilginin seviyesini gösterdiğini, İstanbul dışından da birçok okuyucuyla bir araya geldiklerini anlattı. Kalın, okuyucularla sohbet etmenin, kitapla ilgili görüşleri paylaşmanın, okurların sorularını yanıtlamanın güzel olduğunu dile getirdi. "Bir yazar için okuyucuyla bu şekilde buluşmak çok keyifli. Kitap bizi yeni ufuklara taşıyan, yeni bir maceradır, yeni bir yolculuktur." diyen Kalın, böyle bir iklimin içinde olmanın, kitapla, düşünceyle, yazarla, okuyucuyla buluşmanın çok keyif verici olduğunu söyledi.

Söyleyişe katılan kitap severlerin ,”24 Haziran İstanbul seçimlerini neden kaybettik “sorusuna cevap veren Kalın” Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi son söz milletinizindir. Millettimiz ne takdir etmişse başımız gözümüz üstündedir. Bu seçimden ders çalışarak bugünden itibaren çalışmalarımızı yoğunlaştırmalı geleceğimize yön vermeliyiz. Ak Parti kadroları her zaman çalışkan insanlardan oluşur bizde çalışmaya devam edecek bu şehre tekrar hizmet etmeyi rabbimizden Ümit edeceğiz” diye konuştu.
Söyleyişi sonrası Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’a 1. Ümraniye Kitap Fuarı'na katılımlarından dolayı çiçek takdim etti.
22 Aralık 2019 Pazar günü yayınlandı