Bülent Arınç Nikah Şahidi Oldu

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç Manisa'da, AA Almanya Temsilcisi Cüneyt Karadağ ve Erdem Cengizhan çiftinin nikah şahidi oldu.
Başbakan Bülent Arınç Almanya Kemal Öztürk 


Manisa Büyük Saruhan Oteli'nde düzenlenen düzenlenen nikah töreninde Cüneyt Karadağ'ın şahitliklerini Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve AA Genel Müdürü Kemal Öztürk, Erdem Cengizhan'ın şahitliklerini ise Ayşe Cengizhan ve Hasan Atlı yaptı. Arınç nikah sonrası yaptığı konuşmada iki değerli gencin nikah töreninde birlikte olmanın, şahitlik etmenin kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu, genç çifte iki cihanda saadet dilediğini belirtti. Arınç, ''Nikah bizim inancımızda çok önemli bir yere sahip. Geleneklerimiz örf ve adetlerimiz evliliğin toplumun temeli olduğunu gösteriyor. Bu temel ne kadar güçlü olursa aile ne kadar güçlü temeller üzerinde yükselirse toplum da o kadar güçlü olur. İki gencimizin de evliliğin sorumluluğunu idrak ettiklerine inanıyorum. Her günümüz bu akşamki gibi sevinçli olmayabilir, hayatın bin bir türlü cilvesi vardır. Sabır gerektirir. İnşallah iki kardeşimiz de birbirlerini daha çok severek birbirlerine daha çok bağlı kalarak birlikteliği sürdürürler.'' dedi.

Arınç, Cüneyt Karadağ'ı AA'daki görevinden tanıdığını, eşi Erdem'in ise kızının okuldan arkadaşı olduğunu belirterek, şöyle konuştu: ' 'Onu da kızımız gibi görüyor ve seviyoruz. Maşallah benim çocuğumun üç tane evladı oldu. Üç tane torun sahibiyim. Çocuklarla boğuşmaktan düğüne gelme fırsatı bulamadı. Kızım çok başarılı. 10'uncu yılında üç tane torun verdi bize. İnanıyorum ki Erdem de O'ndan geri kalmayacaktır. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.'' Arınç, evlilik cüzdanını mutluluklar dileyerek Erdem Karadağ'a verdi.
21 Mayıs 2012 Pazartesi günü yayınlandı