Adana'da Kırmızı ışıkta uzun eşek oyunu

Adana ' nın Kozan İlçesinde şehrin en işlek caddelerinden birinde kırmızı ışıkta duran otomobillerin önünde gençler uzuneşek oynadılar. Gençlerin kırmızı ışıkta tehlikeli uzuneşek oyunu cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
Turgut Özal Kırmızı Işık İmam Hatip Lisesi İmam Hatip 


Edinilen bilgiye göre Turgut Özal Bulvarı Göçyolu, İmam Hatip Lisesi Yol Kavşağında kırmızı ışığın yanması ile birlikte araçlar beklemeye başladı. Bu sırada kaldırımdan bulvar üzerinde yürüyen bir grup genç ise bir anda kırmızı ışığın yanmasını fırsat bilerek kırmızı ışıkta duran araçların önünde uzuneşek oyunu oynamaya başladılar.

Trafikteki araç sürücüleri ise trafiğin ortasında araçlarının önünde uzuneşek oynayan gençleri görünce bir süre şaşkınlık yaşadılar. Yoldan geçen vatandaşların da izlediği gençlerin uzuneşek oyunu araçlara yeşil ışık yanana kadar sürdü.

Yeşil ışık yanması ile birlikte araçlar kornaya basarak gençleri uyarınca gençler uzun eşek oyununa ara vererek dağıldılar. Gençlerin kırmızı ışıktaki tehlikeli oyununda korkulan olmadı ve yeşil ışığın yanması ve gençlerin dağılması ile birlikte trafik normal akışına döndü.
6 Mayıs 2017 Cumartesi günü yayınlandı