25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü - BATMAN

- AVM'de etkinliğe katılanlardan görüntüler - Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Batman İl Temsilcisi Adile Gürbüz'ün konuşması - Vatandaşlardan Büşra Özkan'ın konuşması - Vatandaşların dilek ağacına dilekte bulunması25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele GünüBATMAN (AA) - Batman 'da 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla program düzenledi.
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Batman İl Temsilcisi Adile Gürbüz, KADEM ile Batman Barosu Kadın Hakları Merkezince bir AVM'de düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.

Bu yöntemle aile bütünlüğüne büyük zarar veren şiddetin sona ermesi gerektiğini her kesime anlatabildiklerini dile getiren Gürbüz, "En ağır insan hakları ihlallerinden olan kadına şiddete 'dur' diyoruz." dedi.
Vatandaşlardan Büşra Özkan, kadına yönelik şiddetin önlenmesine yönelik etkinliklerin önemine değinerek, düzenleyenlere teşekkür etti.
Bild Farkındalık Dilek Ağacı Kadına Şiddet 

Dilek Ağacı Hakkında
Hayat, herkese eşit davranmayabiliyor. Bazı kişilerin çok kolay ulaştıkları şeyler, bazıları için hayalden öte bir anlam taşımıyor. Bu çok basit bir ihtiyaç olsa bile… İşte “Dilek Ağacı” sayesinde her bölümde fiziksel, maddi vb. dezavantajından ötürü zorluklar yaşayan bireylerin kısa süre de olsa güzel zaman geçirmelerini sağlama amacındayız. Bu, kimi için evine yapılacak bir yardım olabilirken, kimi zaman da güzel bir mekanda eğlenceli zaman ge...
devamı
25 Kasım 2018 Pazar günü yayınlandı