1 Mayıs Taksim'de Kutlanacak

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün Taksim'de kutlanması konusunda bir sıkıntı olmadığını belirterek, ' Farklı bir düşüncemiz yok ' dedi.
Avni Mutlu Turgut Özal 1 Mayıs Taksim 

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümünün 19. yıldönümü nedeniyle Anıt Mezar'daki anma törenine katılan Vali Hüseyin Avni Mutlu, basın mensuplarının 1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili sorularını yanıtladı. Mutlu, gelecek olan müracaatlar çerçevesinde gerekli tedbirleri alacaklarını ifade ederek, ' Bununla ilgili her yıl olduğu gibi fevkalade sakin, sükunetle geçmesi en büyük dileğimiz. Tabii ki işçilerimizin, emekçilerimizin bu özel günlerini en iyi şekilde kutlamaları ve emeğe saygı noktasında da hepimizin bu konuda gerekli gayreti göstermesi lazım. Emek gününe, işçilerimizin gününe yakışır bir etkinlik olmasını bende yürekten diliyorum ' dedi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün Taksim Meydanı'nda kutlanması konusunda herhangi bir sıkıntı olmadığını anlatan Vali Mutlu, ' Taksim Meydanı'nda yaptırıyoruz. Şu ana kadar farklı bir düşüncemiz yok ' diye konuştu.
17 Nisan 2012 Salı günü yayınlandı