Suriye Savaşçıları Tankı Böyle Havaya Uçurdu Haberi 

Birleşmiş Milletler'in 10 Nisan'a kadar süre tanıdığı Esad yönetimi, İdlib, Humus, Halep gibi şehirlerdeki dehşetini sürdürüyor. Dün İdlib'de hedef alınan bir sünni camisi yerine yanındaki evin vurulma anı görüntülenirken, özgür Suriye Ordusu, Rus malı tankı nasıl havaya uçurduklarının görüntüsünü dünya kamuoyu ile paylaştı.
Birleşmiş Milletler İdlib Suriye Ordusu Suriye Beşar Esad 


Hayalete dönen Suriye şehirlerinde yoğun çatışmaların ardından gıda sıkıntısı da yaşanmaya başlandı. Dün İdlib yakınlarındaki Sarakeb ve Deir ez Zor'dan gelen görüntülerde gıda satan işyerlerinin önündeki uzun kuyruklar dikkat çekiyor. İdlib'de ise sünni bir camiyi hedef alan Esad, yanındaki evi havaya uçurdu.

Öte yandan Humus yakınlarında bir Rus malı tankı nasıl havaya uçurduklarını Özgür Suriye Ordusu'nun direnişçileri dünya kamuoyu ile paylaştı. İdlib ve çevresindeki kentlerde Suriye Ordusu'na ait helikopterle uçuş yaparken, bir çok şehirden dumanlar yükseliyor.Şam'da ise gündüz kısmen normalleşen hayat geceleyin direnişçilerin bazı semtlerdeki korsan gösterilerine tanıklık ediyor.
4 Nisan 2012 Çarşamba günü yayınlandı