İşte Esad’ın Ölüm Makinesi

Suriye ' de yaşanan iç çatışmalar devam ediyor. Esad ' ın askerleri Türkiye sınırına 5 kilometre uzaklıkta olan Esselami köyüne özel yapılmış askeri araçla saldırması da muhalif askerleri engelleyemedi. Muhalif askerler zırhlı aracı roket atarlar ve el yapımı bombalar sayesinde etkisiz hale getirmeyi başardı.
Özgür Suriye Ordusu Suriye Ordusu Suriye Beşar Esad 


Essalami bölgesindekilerin ölüm makinası olarak adlandırdığı yük taşıyan damperli kamyon tipinde üzeri kumla, lastikleri ve ön camları zırh korumalı özel yapım savaş aracıyla Esad ' ın askerleri 3 gün önce saldırıda bulundu. Muhaliflerin iddiasına görer ölüm aracı denilen özel hazırlanmış kamyondaki kanasçılar,keskin nişancılar ve askerlerin yer aldığı 20 kişi öldürüldü.
Esad ' a bağlı orduda istihbarat görevi yaparken muhaliflere geçerek Özgür Suriye Ordusu ' nda görev alan El Maali , ' Bu kamyon inşaat malzemeleri kullanılıyormuş gibi gösterilen bir araç. Esad ' ın askerleri bu aracı zırhlı bir araca çevirip ölüm makinası haline getirmiş. İçerisine 20 asker yerleştirmiş. Üzeri kum varmış gibi örtülmüş, altındaki boşluğada askerler sağlı sollu yerleştirilmiş. Belirli yerlerden delikler açarak kanasları yerleştirmişler ve muhaliflar ile halkın üzerine ateş ediyorlardı. Arkasındanda tanklar takip ediyordu. Bu olaylar 3 gün önce Esslami ' de yaşandı. Fakat muhaliflerin Özgür Suriye Ordusu bomba ve roket atarlarla Esad ' ın ölüm makinasını yok etti. Esad ' ın tüm askerleri öldürüldü” dedi.

Kanlarının son damlasına kadar savaşacaklarını anlatan muhaliflerden Maali, Esad ' ın indirilmesini ve muhaliflerin ülke yönetimine geçmesini istediklerini söyledi.
2 Nisan 2012 Pazartesi günü yayınlandı