Buldog Cinsi Köpekler Çocuklara Böyle Saldırdı

ABD'nin başkenti Washington'da, 2 buldog cinsi köpeğin çocuklara saldırma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Çocukları kurtarmaya çalışan bir kişi kollarından yaralandı. Polis ekipleri, saldırgan köpekleri öldürdü.
Güvenlik Kamerası Köpek Saldırısı Washington 


Olay, geçtiğimiz Cuma akşamı Trinidad bölgesinde meydana geldi. 2 buldog köpeğin saldırısına maruz kalan çocuklar, önce bir arabanın üzerine çıkarak kendilerini korumaya çalıştı. Daha sonra arabadan atlayan çocuklar kaçmaya başladı. Yardım bağırışları üzerine elinde bıçağıyla olay yerine gelen Andre Hawthorne adlı bir kişi ise köpeklerin hedefi oldu. Yere düşen Hawthorne, kollarından ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı ısırıklarla yaralandı. Hawthorne'un bıçak darbeleri ve başka bir kişinin beyzbol sopasıyla vurması üzerine köpekler olay yerinden kaçtı. Çocuklar ise yara almadan kurtuldu. Yaşananlar an be an kameraya yansıdı.

Polis ekipleri, peşine düştükleri 2 köpeği de olay yerinin yakınlarında ateş ederek öldürdü. Ellerinden ve kollarından yaralanan Hawthorne, ' Polislerin o 2 köpeği bulmasına sevindim, başka insanlara da saldırabilirlerdi ' dedi.

26 Nisan 2012 Perşembe günü yayınlandı