Suskunlar Dizi Müziği - Ahmet Kaya'dan 'Ayriliğin Hediyesi' Dinle

Suskunlar Dizi Müziği - Ahmet Kaya'dan 'Ayriliğin Hediyesi' Dinle... TIMS Productions'ın yapımcılığını, Hatice Memiş ve Çağrı Lostuvalı'nın yönetmenliğini, Ertan Kurtulan ve Ethem Özışık 'ın senaristliği yaptığı, başrollerini ise Murat Yıldırım, Aslı Enver, Sarp Akkaya, Güven Murat Akpınar ve Pelin Akil'in paylaştığı Suskunlar, dün akşam muhteşem final bölümüyle ekranlara geldi.
Suskunlar Dizisi Dizi Müzikleri Ahmet Kaya 


Show Tv'nin izlenme rekorları kıran dizilerinden Suskunlar final bölümüyle ekranlara Veda ederken duygusal sahneleriyle izleyicilerini ekrana kilitledi.

Suskunların Son sahnesinde ise Ecevit İrfan tarafından bıçaklanarak öldürüldü ve izleyicilerine sürpriz bir Veda yaşattı. Dizinin final sahnesinde Ahmet Kaya'nın “Ayrılığın Hediyesi” parçasının çalması finalde tam anlamıyla duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

BEYAZ GAZETE
Suskunlar Dizisi Hakkında
Dört arkadaş. Dört kardeşten öte. Büyümeleri yıllar sürecek sandılar. Ama bazı çocuklar. Tek bir günde büyür. Basit, masum, tek bir hata yaptılar. Ve çocukluklarına veda ettiler. O günden sonra bir söz verdiler birbirlerine. Sustular. Ve dağıldılar şehrin dört bir yanına. Ama içlerinden biri tutmadı sözünü. Yıllar sonra bir araya topladı hepsini. Başladığı işi bitirmeleri için... Şimdi her biri bambaşka bir adam. Biri gözü kara bir serseri...
devamı
2 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı