Krem Dizisi Bölüm - Aslı Bu Sefer de Evi Yaktı

Krem dizisinin bu hafta yayınlann 4. bölümünde Aslı'nın alıştığımız küçük sakarlıklarına bir yenisi ekleniyor. Ama bu kez büyük bir tehlike yaşandı. Aslı'nın ocakta unuttuğu yağ evde ufak çaplı bir yangın çıkmasına neden oldu.
Krem Dizisi 


Dizide, çirkin bir kızın sihirli bir krem sayesinde rüyalarındaki kadına dönüşmesi ve etrafında gelişen olaylar konu ediliyor. Kimi zaman Aslı kimi zaman Rüya olan ana karakterin hem birbiri ile iç içe hem de bir o kadar farklı yaşamlarını anlatan dizi, izleyiciye sürpriz bir hikâye sunuyor.

Krem Dizisinin 4. bölüm özeti ATV'nin vep sitesinde şu şekilde yer aldı...
Hasan'ın kirli işlerine bulaşmak zorunda kalan Sanem gece vakti Onur'un ofisinde Aslı'yla burun buruna kalmıştır. Sanem kendini kurtarabilecek midir, yoksa kabak Aslı'nın başında mı patlayacaktır? Bu arada, Mina ve Onur yıllar sonra ilk kez açık açık konuşma fırsatı bulurlar. Onur'un çekmecesinde bulduğu ayakkabının teki Sanem'i iyice huzursuz etmiştir. Onur'un bir başka kadınla ilişkisi olduğundan kuşkulanmaktadır. Hasan Onur'u alaşağı etmek için planlarını yavaş yavaş uygulamaya koymaya başlar. Aslı'nın alıştığımız küçük sakarlıklarına bir yenisi eklenir. Ama bu kez büyük bir tehlike yaşanmasına neden olur ve evde ufak çaplı bir yangın çıkar. Aslı ve ailesi yangını sağ salim atlatabilecek midir? Bu arada tesadüfen kremi kullanan Fadik'in başına ne gelecektir? Fadik kremi kullanınca ortaya çıkan büyük sürpriz nedir?


Krem Dizisi Hakkında
Atv’de ekrana gelen ve 1 Erkek 1 Kadın yapımcısı Bando Yapım ve Grup M, tarafından çekilen “Krem” dizisi ismi kadar konusu da ilginç. “Krem” dizisi kullandığı kremle gençleşip güzelleşen bir kadının maceralarını anlatıyor. Dizinin başrollerin de ise Uçurum dizisinde izlediğimiz Duygu Yetiş canlandıracak. Dizinin erkek karakterini ise son olarak Ay Tutulması dizisinde izlediğimiz Kenan Ece canlandırıyor. Dizinin diğer önemli oyuncusu ise son olar...
devamı
17 Eylül 2012 Pazartesi günü yayınlandı