İşte Çakma Cüneyt Arkın!

Erzurumlu Turan Zengin, Cüneyt Arkın hareketleri ile izleyenlere keyifli anlar yaşatıyor. Çocukluğundan beri Cüneyt Arkın filmlerini seyreden ve kendisine örnek alan 45 yaşındaki Turan zengin zaman zaman mahallede düzenlediği gösterilerle herkese neşeli anlar yaşatıyor.
Cüneyt Arkın 


Gülahmet Mahallesi ' nde oturan ve bugüne kadar farklı işlerde çalışan anca bir süredir işsiz olan Turan Zengin, mahalle parkında yaptığı gösteride Cüneyt Arkın filmlerinin aksiyonlarını adeta yeniden yaşıyor. Çıkardığı ses ve hareketleri ile mahalle sakinlerinden yoğun alkış alan Turan Zengin, “Ben kendime Cüneyt Arkın ' ı örnek aldım. Bütün bu hareketleri ondan öğrendim. Zaman zaman arkadaşlara bu hareketleri sergiliyorum, onlarında hoşuna gidiyor” dedi.

Cüneyt Arkınla tanışmak istediğini de söyleyen Zengin, söylediği yanık türkülerle de büyük bir hayran kitlesine sahip. Karete figürleri ve türküleriyle yaptığı gösterilerle izleyenlere eğlendiren Zengin, gösteri sonunda mahalle sakinleri tarafından alkış yağmuruna tutuluyor.
10 Eylül 2012 Pazartesi günü yayınlandı