Hırsızlık Anı Kameraya Yansıdı

Tekirdağ'da gece saatlerinde bir markette giren hırsızın yazar kasa çalma anı güvenlik kamerasına takıldı. Yazar kasa ile sokakta gören vatandaşların ihbarı ile yakalanan hırsız çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu.
Güvenlik Kamerası 


Edinilen bilgiye göre Tekirdağ'da Hükmet Caddesi üzerinde bulunan bir marketten R.Y(30) isimli şahsın marketin yazar kasasını çalması saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Gece saat 2 sıralarında markete giren hırsız, güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde bir süre markette gezdikten sonra marketin, yazar kasasına yönleniyor. Yazar kasayı açmayı deneyen hırsız bu girişimi başarısız olunca yazar kasanın para saklanan kilitli kısmını alarak marketten hızlıca çıkıyor. İçinde bin TL'ye yakın paranın olduğu yazar kasanın çalınma güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyor.

Çaldığı yazar kasa elinde sokakta yürüyen hırsızı gören bir vatandaşın durumu polise bildirmesi üzerine hırsız çok geçmeden yakalandı. Hırsızlıktan sabıkası olduğu öğrenilen hırsızın ifadesinde marketin kapısını zorlayarak açtığını söylediği öğrenildi.Polisteki işlemlerinin ardından Tekirdağ Adliyesi'ne çıkartılan R.Y tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

28 Mart 2012 Çarşamba günü yayınlandı