Genç kızların kavgası hastanede bitti!

Antalya ' nın Konyaaltı ilçesinde bulunun bir okulda 3 kız öğrencinin kavgası hastanede bitti.
Genç Kız Genç Kızlar Kız Kavgası Okul Müdürü Antalya 


Olay, Antalya ' nın Konyaaltı ilçesi Bahtılı Mahallesi ' nde bulunan Bahtılı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ' nde meydana geldi. İddiaya göre 10. Sınıf öğrencisi 16 yaşındaki M.Ç. tuvalette yalnız olduğu esnada, okul arkadaşlarından S.Ö. ' nün, sözlü saldırısına uğradı. Kısa süreli bir arbedeninin de yaşandığı olayın ardından M.Ç., durumu okul müdürüne söylemek üzere odasına gitmesine rağmen kimseyi bulamadı. Bugün okula gelen M.Ç., dün yaşanan olayı Okul müdürüne anlattı.

Okul müdürü daha sonra iki öğrenciyi de odasına çağırdı. Okul müdürünün odasından çıkan M.Ç. ve Sevim Ö. daha sonra odadan çıktı. Daha sonra Sevim Ö. ' yü okul müdürüne şikayet ettiği gerekçesiyle iddiaya göre S.Ö.'nün arkadaşı M.Ü., M.Ç.'ye fiziki saldırıda bulundu. M. Ü. ' nün saldırısının ardından M.Ç.'nin yüzü tırnak izlerinden dolayı tanınmaz hale geldi.

Soluğu tekrar Okul Müdürü Ali Yerli ' nin odasında alan M.Ç., durumu tekrar anlattı. Okul müdürü Ali Yerli,.M.Ç ' ye ilk müdahaleyi okulda yaptıktan sonra, olaya karışan öğrencilerin ailelerini çağırarak bir süre görüştü. 16 yaşındaki 10. sınıf öğrencisi M.Ç. ise yakınlarıyla beraber Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' ne giderek darp raporu aldı. 10. sınıf öğrencisi M.Ç.nin hastaneden aldığı darp raporunda ' yüz genelinde tırnak izleri' tespit edildi.
9 Mart 2017 Perşembe günü yayınlandı