Çağlayan Murakıplar Sokak’ta Minikler Beşiklerini Ateşe Verdi

Çağlayan ' da dedelerinin bakkala gitmesini fırsat bilen minikler, beşiklerini ateşe verdi. Küçük çocukları yoldan geçmekte olan bir vatandaş kurtarırken, yangın kısa sürede söndürüldü.
Ev Yangını Küçük Çocuk Yangın Yeri 

Olay, saat 08.30 sıralarında Kağıthane Çağlayan Murakıplar Sokak ' ta bulunan 4 katlı bir apartmanın 2 ' nci katında meydana geldi. Alınan bilgiye göre; dedeleri Şener Aydın ' ın bakkala gitmesini fırsat bilen 4-5 yaşlarındaki iki çocuk, odalarında ateşle oynarken beşiklerini yaktı. Yangının kısa sürede büyümesi üzerine paniğe kapılan çocuklar, balkona çıkarak yardım istedi. Bu sırada yoldan geçmekte olan Melik Yaman, çocukların çığlığı üzerine yardıma koştu. Yaman kapıyı açmaya çalıştığı esnada dede Aydın bakkaldan geldi. Dede Aydın ' ın elindeki anahtarı alarak kapıyı açan Yaman, içeride mahsur kalan 2 çocuğu kurtardı. Bakkala getirilen çocuklara zehirlenmelerine karşı vatandaşlar ayran içirirken, olay yerine gelen sağlık ekipleri ise çocuklara müdahalede bulundu. Bu sırada önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan dede Aydın, üst üste sorulan sorulara kızarak basın mensuplarına da tepki gösterdi.

Çocukları kurtara Melik Yaman ise, “Sabah işe giderken çocuklar balkondan bağırıyordu. İçeri girdiğimde beşikleri yanıyordu. Çocuklar yine akıllıydı balkona çıkmışlardı” dedi.
11 Nisan 2013 Perşembe günü yayınlandı