Ankara Dışkapı dolmuş durağında korkunç kaza! Değnekçi öldü

Başkent ' te bir dolmuş durağında değnekçi olarak çalışan şahıs, dolmuş şoförüyle konuştuğu sırada temizlik aracının altında kalarak feci şekilde can verdi.
Adli Tıp Yunus Emre Çarşısı Yunus Emre Başkent 


Kaza, saat 15.00 sıralarında Altındağ ' da meydana geldi. İddiaya göre, İrfan Baştuğ Caddesi Yunus Emre Çarşısı önünde bulunan dolmuş duraklarında değnekçilik yapan Öztürk Aytekin (60) isimli şahıs, yol kenarında park halinde olan 06 J 1829 plakalı dolmuşun şoförü Ahmet T. ile konuştuğu sırada, caddede seyir halinde olan Nurettin Y. yönetimindeki 06 AZ 9082 plakalı temizlik aracının altında kaldı.

Dolmuş içerisindeki kadınların çığlıkları üzerine olayı fark eden vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolü sonrası, temizlik aracının lastiğinin altında kalan Öztürk Aytekin ' in hayatını kaybettiğini anlaşıldı.

Kaza sonrası polis ekipleri çevrede başka kazaların yaşanmaması için önlem alırken, tek şeride düşen yolda araç trafiğinde aksamalar yaşandı. Aytekin ' in cansız bedeni, olay yerine gelen cenaze aracıyla Ankara Adli Tıp Morguna götürüldü.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
19 Kasım 2016 Cumartesi günü yayınlandı