Adana'da Gelin Ve Damada Hırsız Şoku

Adana ' da parkta fotoğraf çektiren damat ve gelinin otomobilinin camı kırıldı. Araç içerisinde bulunan 10 bin lira değerindeki altınlar çalındı. Takılarının çalındığını öğrenen gelin gözyaşlarına boğuldu.
Fuzuli 


Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Selman Demiryürek (26) ile daha önce resmi nikah yaptığı Seda Demiryürek (25) dün akşam Adana'nın Kozan ilçesinde düğün yapmak için hazırlık yaptı. Çift, Adana'ya gelerek önce kuaföre ardından da gelin arabasıyla Merkez Park'a gelip fotoğraf çektirmek istedi. Gelin arabası Fuzuli Caddesi üzerinde park edilerek Merkez Park'a geçen çift , burada fotoğraf çektirmeye başladı. Bu arada, gelin sağdıçlarından otomobilden takılarını getirmesini onlarla fotoğraf çektireceğini söyledi. Sağdıç otomobilin yanına geldiğinde camının kırık olduğunu gördü. Hemen damat Demiryürek'i arayarak otomobilin camının kırık olduğunu söyledi. Bunun üzerine otomobilin yanına gelen damat , 10 bin lira değerinde altın ve gelinin cep telefonunun bulunduğu çantanın çalındığını fark etti. Olay yerine gelen polis inceleme yaptı.
Bu arada damat Demiryürek otomobilin etrafından en mutlu gününde soyulmanın üzüntüsünü yaşadı. Polis damadın olay yerinde ifadesini aldı. Damat bir süre geline olayı anlatamazken çanta bulunamayınca gelini arayarak düğünde takılacak altınların çalındığını söyledi. Gelin Demiryürek kız kardeşi ve fotoğrafçılarla birlikte parktan otomobilin yanına geldi. Gözyaşlarına boğulan gelin, ' Hepsi helaldi neden çaldılar, en mutlu günümüzde neden böyle oldu, küpelerimde çantanın içindeydi ' diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Damat Demiryürek ise parka fotoğraf çektirmeye geldiklerini nasıl soyulduklarını bilmediklerini söyleyerek, ' Bugün düğünümüz vardı onun için düğünden önce buraya fotoğraf çektirmeye geldik. Ancak biz fotoğraf çektirirken içinde takı olan çantayı alıp kaçmışlar ' dedi.

Gelin ve damat düğün öncesi polis merkezine giderek burada ifade verdi.

4 Kasım 2013 Pazartesi günü yayınlandı