25 Haziran 2014 Çarşamba

Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze 10.06.2013 Duygu Çetinkaya

Survivor adasının hırçın kızı Duygu Çetinkaya yarışmadan elendikten son ilk kez canlı yayında Beyaz TV'ye konuk oldu. Survivor Duygu bu kez de Kenan Erçetingöz'ü çileden çıkarttı.



Beyaz TV'de yayınlanan'Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze'programına konuk olan Duygu Çetinkaya samimi açıklamalarda bulundu. Survivor yarışmacısı Dağhan'la aşk yaşadığı iddialarına cevap veren Duygu, adada yaşadığı tartışmalarda sürekli kendisinin haklı olduğunu söyleyince program sunucusu çileden çıktı.

DAĞHAN'LA AŞK YAŞADI MI?

Duygu Çetinkaya, Survıvor yarışmasında Dağhan'la aşk yaşadığı iddialarına asla böyle bir şey yok cevabını verdi. Adadayken sürekli sürtüşme yaşadığı Bozok hakkında da sert açıklamalarda bulunan Duygu, Kenan Erçetingöz'ün adada yaşanan tartışmaları izlettirmesi üzerine her konuda kendini haklı bulduğunu söyledi.

DUYGU'NUN BOĞAZINA SARILDI

Duygu Çetinkaya'nın adada yaşanan tartışmalarda kendisini hararetle savunması karşısında çileden çıkan Kenan Erçetingöz, yerinden kalkarak '75 milyonun yapmak istediğini yapmak istiyorum' diyerek Duygu'nun boğazına sarıldı. Erçetingöz 'artık bir kere de sus' diyerek Duygu'ya olan tepkisini dile getirdi.

Kenan Erçetingöz'ün o hareketi stüdyoda neşeli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

SurvivorDuygu ÇetinkayaKenan ErçetingözKenan Erçetingöz İle Yüz YüzeBeyaz TvYüz Yüze