Mansur Yavaş'ın Meral Akşener mutluluğu

Meral Akşener ve Ümit Özdağ, Yeniçağ Gazetesi yazarı Servet Avcı'nın kızının düğünü için biraraya geldi. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Akşener, MHP defterinin kapandığını ifade etti.

Mansur Yavaş'ın Meral Akşener mutluluğu
Mansur Yavaş'ın Meral Akşener mutluluğu
Servet Avcı'nın kızının nikah törenine; Meral Akşener, Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'ın yanı sıra MHP'den istifa ederek CHP'ye geçen ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mansur Yavaş'ın da katılması dikkat çekti.

MHP'DEN CHP'YE

MHP'de umduğunu bulamayan ve CHP'ye transfer olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Yavaş, Melih Gökçek'e karşı seçim kaybedince CHP'den de istifa etmişti.

SON DURAĞI AKŞENER

Yeni parti arayışlarını sürdüren Mansur Yavaş'ın son durağı ise Meral Akşener'in kuracağı parti olacak gibi. CHP'den istifa ettikten sonra Meral Akşener'e umudunu bağlayan ve destek veren Mansur Yavaş ' Meral Akşener hakkında kamuoyunda bir ilgi var.' demişti.

GÖKÇEK FETÖ BAĞLANTISINI ORTAYA ÇIKARMIŞTI


Melih Gökçek, CHP'li gazeteciyi sosyal medyada fena yakaladı. Gerçek Gündem'in Genel Yayın Yönetmeni Barış Yarkadaş'ın 'CHP ile Cemaat arasındaki bağlantıyı açıkla gazeteciliği bırakırım' sözleri üzerine Gökçek, belgelerle bu bağlantıyı gözler önüne sermişti. 

Mansur Yavaş'ın Meral Akşener mutluluğu

YAVAŞ'IN FETÖCÜ SEÇİM KOORDİNATÖRÜ

Gökçek, Mansur Yavaş'ın kaybettiği yerel seçimin sembol fotoğraflarından biri olan sevinç anını paylaşarak arkadaki beyaz gömlekli kişinin kim olduğunu açıkladı. O kişi Today's Zaman yazarı ve eski AK Partili milletvekili Suat Kınıklıoğlu'ndan başkası değildi.

FETÖ'CÜLER HESABINI ONAYLAMIŞTI


Twitter fenomeni olarak bilinen JeansBiri hesabının FETÖ'cüler tarafından kullanıldığı ortaya çıkmış ve FETÖ'den tutuklanan ve bu hesabı kullanan Ahmet Kemal A. 'nın Mansur Yavaş'ın Twitter hesabını onaylattığı ortaya çıkmıştı.

Yaptığı paylaşımlarla FETÖ'den uzak profil çizen JeansBiri, örgütün Twitter'daki en önemli hesaplarından biriymiş. FETÖ'nün bu hesabı, sosyal medyada hükümet aleyhinde propaganda yapan kişilerin hesaplarını onaylatmak için kullanması da dikkatlerden kaçmadı.

Mansur Yavaş'ın Meral Akşener mutluluğu




Mansur Yavaş'ın Meral Akşener mutluluğuMeral Akşener: Benim için MHP defteri kapandı