Amberin Zaman yine PKK sevicliğini yaptı

Terör örgütü PKK lehine ve Türkiye karşıtı yazılarıyla bilinen sözde gazeteci Amberin Zaman yine PKK sözcülüğüne soyundu.

Amberin Zaman yine PKK sevicliğini yaptı
Amberin Zaman yine PKK sevicliğini yaptı
Basın kartı iptal edilen ve diken.com.tr adlı sitede yazarlık yapan Amberin Zaman FETÖ'cülerin ekmeğine yağ süren iddialarda bulunurken Cizre'de öldürülen teröristleri de "Sivil" olarak tanımladı.

SKANDAL İDDİA!

Yazısında emniyet görevlileriyle ilgili skandal bir iddiada bulunan Amberin Zaman " Türkiye’ye girerken sınırda sorun yaşayıp yaşamayacağını mı öğrenmek istiyorsun? 15 bin liracık karşılığında emniyette bu işlerle ilgilendiği iddia edilen bazı görevliler sizlere bu konuda bilgi sunuyormuş." ifadelerini kullandı.

YiNE PKK SÖZCÜLÜĞÜNE SOYUNDU

Cizre'de öldürülen PKK'lıları sivil vatandaşmış gibi gösteremeye çalışan ve terör örgütü üyelerinin hendeklerini savunan bildiriyi imzalayan 1100 akademisyene sahip çıkan Zaman " Cizre’de bodrumlarda yanarak ölen siviller… Barış talep ettikleri için işsiz bırakılan binlerce akademisyen… Cezaevine tıkılan HDP’li milletvekilleri, onlarca belediye başkanı… Washington’un kalbinde cumhurbaşkanının korumalarının saçtığı dehşet… Kürt kimliğine yönelik artan baskılar… Bir de iktidar yanlısı medyanın pompaladığı deli saçması Batı karşıtı komplo teorileri… Tüm bunlar haliyle iktidarın Fethullah Gülen’le ilgili iddialarının özellikle Washington ve Avrupa kamuoyunda şüpheyle yaklaşılmasına neden oluyor. " ifadelerini kullandı.