Ankara'da kazada ölen anne ve kızı son yolculuğuna uğurlandı!

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde karşıdan karşıya geçerken özel toplu taşıma aracının (ÖTA) çarpması sonucu hayatını kaybeden Zikriye Kaya ile kızı Filiz Filik, son yolculuğuna uğurlandı.

Ankara'da kazada ölen anne ve kızı son yolculuğuna uğurlandı!
Ankara’nın Etimesgut ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında Zikriye Kaya ile kızı Filiz Filik hayatını kaybetmiş, Kaya’nın 4 yaşındaki torunu Ege Filik ise yaralanmıştı. Kaya ile kızı Filik için Etiler Camii’nde cuma namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına aile yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenazeye katılan aile yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Filiz Filik’in eşi Uğur Filik’in Enerji Bakanlığında çalıştığı öğrenilirken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da cenazeye çelenk gönderdi. Cenaze namazının kılınmasının ardından anne ve kızının naaşları gözyaşları arasında Etimesgut Mezarlığı’na defnedildi.

Etiler Mahallesi sakinleri, anne-kızın hayatını kaybettiği noktada sık sık trafik kazaları yaşandığını belirterek, süratli araç kullanan sürücülere tepki gösterdi. Mahalle sakinleri, alt geçit veya üst geçit yapılması gerektiğini ifade ettiler.
Kaynak: İHA