Kasımpaşa 1-5 Fenerbahçe

Sezona kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe, ligin 4. haftasında Kasımpaşa'yı 5-1 yenerek ilk galibiyetini elde etti.

Kasımpaşa 1-5 Fenerbahçe
Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'ya konuk oldu. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadeleyi sarı-lacivertli ekip 5-1 kazanmayı başardı.

MAÇIN İSTATİSTİKLERİ
Sezonun ilk galibiyetini almak için sahaya çıkan Fenerbahçe, 11. dakikada Emenike'nin şık pasında topla buluşan Josef'in şutunda 1-0 öne geçti. Dakikalar 20'yi gösterdiğinde Lens'in ortasına iyi yükselen Ozan Tufan topu kafa vuruşuyla ters köşeye göndererek skoru 2-0'a getirdi. İlk yarının son dakikasında ise Lens ile Emenike işbirliği vardı! Kasımpaşa'nın kullandığı serbest vuruş sonrası topu kapan Volkan Şen, takımını kontra atağa çıkardı ve sağındaki Lens'e iyi bir pas çıkardı. Lens de kale önünde boş durumda bulunan Emenike'yi gördü, Emenike de topu boş ağlara gönderdi.

Kasımpaşa 1-5 Fenerbahçe

KASIMPAŞA PENALTIDAN GOLÜ BULDU
56. dakikada Adem Büyük, ceza sahasında Skrtel'i çalımlamak isterken yerde kaldı ve hakem Hüseyin Göçek beyaz noktayı gösterdi. Lens bu pozisyonda itirazlar nedeniyle sarı kart gördü. Topun başına geçen Tunay Torun topla Volkan Demirel'i ters köşeye gönderirken durumu 3-1 yaptı.

Kasımpaşa 1-5 Fenerbahçe

SOW VE İSMAİL OYUNA GİRİP GOL ATTI

71. dakikada maçın etkili isimlerinden Lens'in yerine oyuna giren Sow topla ilk buluşmasında gol atmayı başardı. Emenike'nin sol kanattan verdiği pası düzgün bir vuruşla köşeye gönderen Sow, Fenerbahçe'yi skor tebalasında 4-1 öne geçirdi.

Kasımpaşa 1-5 Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin oyuncu değişikliğinde ise Hasan Ali'nin yerine İsmail Köybaşı oyuna dahil oldu. Milli sol bek, hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Josef'ten aldığı pasla soldan ceza alanına girdi. İsmail'in hafif çaprazdan yaptığı sert vuruşta top, Ramazan'ın müdahalesine rağmen ağlara gitti: 1-5!