Şamil Tayyar, Erdoğan'a yönelik darbe planını 5 ay önceden haber vermişti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir darbe senaryosu hazırlandığını 5 ay önce haber vermişti.

Şamil Tayyar, Erdoğan'a yönelik darbe planını 5 ay önceden haber vermişti
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Son Söz programında her hafta çarpıcı açıklamalarıyla gündeme gelen AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, o günkü programda, 'Cumhurbaşkanımıza yönelik bir darbe senaryosu hazırlanıyor' demiş ve eklemişti: 'Paralel Yapı ile mücadelenin en zayıf yürütüldüğü kurum TSK'dır.'

İşte Tayyar'ın o açıklamaları:

'Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik çok ciddi ve büyük bir darbe senaryosu hazırlanıyor.  Bu yeni dönem bir siyasi kurgulamadan söz ediyorum. Erdoğan'sız bir Türkiye projesini hayata geçirmek isteyenler MİT operasyonunu gerçekleştirdiler. Arkasından Gezi Oayları arkasından da 17-25 Aralık. Ama mümkün olmadı. Arkasından yüzde 50 oyla Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı oldu.

Şamil Tayyar, Erdoğan'a yönelik darbe planını 5 ay önceden haber vermişti-Video-
Tayyar, darbe planını 5 ay önceden haber vermişti

'PARALEL YAPI İLE MÜCADELENİN EN ZOR OLDUĞU KURUM TSK'

'Paralel Yapı'nın en güçlü olduğu yerlerden biri TSK, Genelkurmay Karargahı. Genelkurmay Karargahı maalesef Pararlel Yapı'yla mücadelenin en zayıf yürütüldüğü 3 kurum arasında. Askeri mahkemelerde Paralel Yapı'nın emrinde. TSK'da tehlikeli bir şey daha var.

Bir dönem çalınmış sorularla liselere giren öğrenciler var. Bunlar TSKda çok iyi biliniyor. Bu kuşak eğer tamamen ele geçirirse artık kontrol edemezsiniz.

Bir ölçer metre olsa Beştepe'de de çok sayıda cemaatçi çıkar.'