Esra Erol: Zuhal Topal beni bitirmeye çalışıyor

Esra Erol, eski yapımcılarının Zuhal Topal'la birlik olarak kendisini bitirmeye çalıştıklarını söyledi. Esra Erol, "Belaltı çalışması yapıyorlar." ifadesini kullandı.

Esra Erol: Zuhal Topal beni bitirmeye çalışıyor
Esra Erol: Zuhal Topal beni bitirmeye çalışıyor
İzdivaç programları arasındaki krize Esra Erol da katıldı. 

ATV ekranlarında yayınlanan programında konuşan Esra Erol, 'Seda abla ile ilgili belli suçlamalar vardı. Seda abla da çıkıp doğruları anlatmaya çalıştı ancak ilk algıda hedeflenen bir amaç vardı. Ben 8 aydır bu programı yapıyorum. ATV'ye geçtiğimizden beri sustum ve ilk defa konuşmak istiyorum. Çünkü ATV'ye geçtiğimden beri yaşamadığım kalmadı. Bugüne kadar benim başıma şunlar geliyor diye anlatmadım.' dedi.

Esra Erol: Zuhal Topal beni bitirmeye çalışıyor-Video- 'Zuhal Topal beni bitirmeye çalışıyor'
'BENİ BİTİRMEK İSTEDİLER'
Esra Erol isminin yıpratılmasının ve bitirilmesinin hedeflendiğini söyleyen Erol, 'Eski yapımcılarım Zuhal Topal'la beraber Esra Erol'u bitirmeye ve birleşerek belaltı çalışması yapıyorlar.' şeklinde konuştu. Sözlerinin devamında duygusal anlar yaşayan Esra Erol, 'Tüm bunlar dava sürecinde. Bana inatla ve hırsla sadece yıpratmak için ihtarlar gönderiliyor. Doğuma giderken icralar geliyor. Bebeğimle eve gidiyorum yine icralar geliyor. Sürekli karakola gidip ifade veriyorum.' ifadesini kullandı.

'OLAY DEĞİŞMEYE BAŞLADI'
Kendisinin bitirilmesi için yapılan plana Zuhal Topal ve kocasının da dahil olduğunu iddia eden Esra Erol, 'Ben bugüne kadar sustum. Allah büyük dedim. Fakat olay çok değişmeye başladı.' diye ekledi. Esra Erol, Seda Sayan ile Zuhal Topal arasındaki gerginliği hatırlattı.