Fatih Terim cenaze namazı sonrası patladı

Umut Bulut'un babasının cenaze namazından sonra konuşan Fatih Terim, "Bunu yapanları, bunlara yardım edenleri lanetliyorum." dedi.

Fatih Terim cenaze namazı sonrası patladı
Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Umut Bulut'un babasının cenaze namazından sonra açıklamalarda bulundu.

Allah herkese akıl ve sabır versin” diyen Terim, Umut Bulut'un bir travma yaşadığını ve yaşadıklarının kolay olmadığını söyledi.

Terim, 'Bunu yapanları, bunlara yardım edenleri lanetliyorum.' dedi.

İşte Fatih Terim'in açıklamaları:

“Bizim ülkemiz böyle bir ülke değil. Ne oldu bize bilmiyorum ama farklılıkların zenginlikler getirdiği bir ülkeyiz esasında. Yüzyıllardır burada beraber yaşamasını bilen bir ülkeyiz. Çok önemli ve değerli insanları çıkaran bir ülkeyiz. Gencecik insanların kanı niye akar bunları anlamakta zorluk çekiyorum. Hakikaten çok üzgünüm. Ülkeme seslenmek istiyorum. Yaşamanın terörle sınanmaması gereken bir ülke Türkiye. Herkes güneşle uyanmak istiyor. Hepimizin ülkeye sahip çıkması gerekiyor.. Bunu yapanları, bunlara yardım edenleri lanetliyorum. Neden bunu yapıldığını herkes sorguluyor ama hepimizin beraber olacağı, bunlara karşı durabileceği bir Türkiye istiyorum. Tüm evlere Allah sabır versin. Kolay değil tabii. Kolay değil, babanız sizinle gurur duymak için maçınıza geliyor, sonrası olanlar malum. Allah sabır versin, akıl versin. Nasıl bir travma geçirdiğini anlayabiliyorum. Ona da Allah sabır versin. Allah akıl versin herkese. Kolay bir şey değil.”

Fatih Terim cenaze namazı sonrası patladı

“Gencecik o canların niye gittiği neden yapıldığını herkes sorgular ama hepimizin birlik olacağı bunlara karşı bir Türkiye istiyorum. Tüm yaralılara şifa, vefat edenlere rahmet tüm ülkeye de akıl versin.”