Nurgül Yeşilçay'dan şoke eden açıklamalar

Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya arasında gerilim giderek yükseliyor...

Erkan Petekkaya, dizisinin düşen reytinglerini kurtarmak için Nurgül Yeşilçay'a sataştı. Güzel oyuncu 'Reytingler düşünce çamur atması gerekiyordu' diyerek bu çirkin oyunu bozdu.

Bu sezonki dizi ve programlarıyla en çok izlenen kanal olan atv, diğer kanallarda panik yarattı! Pazartesi akşamının reyting şampiyonu yine atv'nin dizisi 'Kırgın Çiçekler' olunca aynı saatte ekrana gelen Nurgül Yeşilçay ile Erken Petekkaya'nın dizisinin yapımcıları, 'sözde uyanıklık' yaptı

Dizinin her geçen gün düşen reytinglerini yükseltmek için başrol oyuncusu Erkan Petekkaya, eski rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay'a sataştı. Petekkaya, "Nurgül'ün diziden neden ayrıldığını söylersem yer yerinden oynar" diyerek suni bir gündem yarattı. Ancak güzel oyuncu, dün reyting oyununu günyüzüne çıkardı. "Ben çıktım, dizinin reytingleri düştü" diyen Nurgül Yeşilçay, ekledi:

Nurgül Yeşilçay'dan şoke eden açıklamalar

HEP AYNI SENARYOLAR

"Reytingler düşünce Erkan'ın birine çamur atması gerekiyordu." Erkan Petekkaya'ya yüz vermediği için oyuncunun kendisine saldırgan tavırlar sergilediğini de açıklayan Yeşilçay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Beni aşağılamaya çalışıyor. Ama sen, kendi erkekliğini benim kadınlığım üzerimden taçlandıramazsın." Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya'nın yaptığı mobbing'e dayanamadığı için diziden ayrıldığını ve yapım şirketinin de buna ses çıkarmadığını söyledi.

Yeşilçay'ın sözleri üzerine yapım şirketi ve Erkan Petekkaya da kendisine dava açacaklarını açıkladı. atv'nin diğer fenomen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'la aynı saatte ekrana gelen Meryem Uzerli'nin dizisi için de suni gündem yaratılmıştı.

Başrol oyuncuları Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım arasında aşk dedikoduları çıkarılarak reytingler yükseltilmeye çalışıldı. Ancak vatandaş, bu oyuna gelmedi ve dizinin kötü giden reytingleri yüzünden yayından kaldırılmasına karar verildi.

Nurgül Yeşilçay'dan şoke eden açıklamalar

''HERKESİN HAKKINA TECAVÜZ EDER"

Erkan Petekkaya'nın rol aldığı 'Yeni Dünya' filminin görsel yönetmeni Muratcan Gökçe, dün twitter'da şöyle yazdı: "Erkan Bey'i Nurgül Yeşilçay'a yaptığı mobbing ile sınırlı tutmak yanlış, adam herkese öyle. Cinsiyet ayrımı yapmadan setteki herkesin mesleki ve kişilik haklarına taciz ve tecavüz ediyor." Gökçe, bu sözlerinden hemen sonra da hesabını sildi!

OYUNCULARDAN DESTEK YAĞDI

Nurgül Yeşilçay'ın Erkan Petekkaya hakkındaki sert sözlerine birçok ünlüden de destek geldi. Sevinç Erbulak, Deniz Arcak, Nedim Saban, Ahmet Mümtaz Taylan ve Meltem Cumbul, Yeşilçay'a arka çıkan sadece birkaç isim... Sözleriyle twitter'da gündem olan güzel oyuncu, cesur sözleriyle özellikle kadın hayranlarından övgü dolu tebrik mesajları aldı.
-Takvim-