İbrahim Tatlıses hastaneye kaldırıldı

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, geçirdiği rahatsızlık sonucu İzmir’de hastaneye kaldırıldı.

İbrahim Tatlıses hastaneye kaldırıldı
Türk müziğinin önemli isimlerinden ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, İzmir Özel Su Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Edinilen bilgiye göre, gece saat 04.00 sıralarında aldığı bir ağrı kesici nedeniyle rahatsızlanan Tatlıses, hemen Kahramanlar'daki hastaneye getirildi.

Doktorlar tarafından muayene edilen ve ilk müdahalesi yapılan ünlü sanatçının sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.

İzmir Özel Su Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ali Haydar Sucuoğlu, İhlas Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, “Ünlü sanatçımız gece 04.00 sıralarında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. İlk yaptığımız incelemede ağrı kesici aldıktan sonra vücudunda aşırı bir alerji oluşmuş. Tedavisini yürüttüğümüz sanatçımızın şuan gayet durumu iyi. Şuan kardiyoloji kliniğinde gerekli tetkikler sürüyor' dedi.

İbrahim Tatlıses hastaneye kaldırıldı

İbrahim Tatlıses hastaneye kaldırıldıİbo isyan etti: Daha da Davos'a gelmem
'TEDAVİYE İYİ CEVAP VERDİ'
Ünlü sanatçının tedavisini üstlenen Kardijoloji Uzmanı Dr. Samet Uyar, İbrahim Tatlıses'in durumu hakkında bilgi verdi. Tatlıses'in kullandığı ağrı kesici nedeniyle hastaneye kaldırıldığını ifade eden Dr. Samet Uyar, ünlü sanatçıya gerekli tedavilerin yapıldığını söyledi. Uyar, 'Gece alerjik reaksiyon olmuş saat 04:00 gibi. Biraz baş ağrısı olmuş stresli uçak yolculuğundan sonra. Bir ağrı kesici tableti aldıktan sonra vücudunda ödem, ses kısıklığı ve solunum güçlüğü gibi şikayetler ile acil servis başvurmuştur. Arkadaşlar da yardımcı olmamız için yardım talep etti. Tabii bizim daha önceden kendi hastalarımızda gördüğümüz nispeten basit bir müdahale bizim açımızdan. Alerjiye yönelik bir iki ilaç uyguladıktan sonra kendisi daha iyi hissetti. Zaten birazda yorgunluğu vardı o yüzden servis aldık dinlenmesi için. Serviste devam ettik tedavisi için. Gittikçe toparladı, şikayetleri geriledi. Sesindeki o kısıklığı da toparladı, nefes darlığı daha iyi oldu ödemleri geriledi. Kendisini taburcu ettik. Kardiyolojik açıdan bir problemi yoktu' diye konuştu.

'İLACA KARŞI BU TÜR REAKSİYONLAR OLUŞABİLİR'
Kardijoloji Uzmanı Dr. Samet Uyar, şöyle devam etti:

'Göğüs ağrısı yoktu, tansiyonları iyiydi, nabzı iyiydi. Gerekli müdahalesini yaptık. Tedaviye de iyi cevap verdi toparladı kendisi. Her türlü ilaca karşı bu tür reaksiyonlar olabilir. Bazen de biliyorsunuz basit bir arı sokmasından bile hastada çok ciddi reaksiyonlar ortaya çıkabiliyor. Bu tür şeyleri görebiliyoruz ve genelde hastane ortamında çok çabuk başvurularsa çabuk toparlayabiliyorlar. Öyle bir şansızlık yaşamış daha iyi olacaktır inşallah. Acilde zaten ilk müdahaleyle 15-20 dakika içerisinde bir iyilik hali olmuştu. Artık kendi ilgili branşta alerjiyle ilgili tetkikleri yapılıp tedavisine devam edecektir'.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.