CHP'li Atıcı'dan skandal sözler!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hendek kazan teröristlere arkadaş demesinin ardından şimdi de CHP'li vekil Aytuğ Atıcı öldürülen teröristler için şehit ifadesini kullandı. Güvenlik güçlerine bombalı saldırıda bulunan hainlerle ilgili Atıcı, "Eğer siz bir çocuğun babasını şehit ederseniz o çocuğun eli yarın bomba tutar" dedi.

CHP'li Atıcı'dan skandal sözler!
CHP'li Atıcı'dan skandal sözler!
Güvenkik Uzmanı Mete Yarar, Habertürk TV'de katıldığı canlı yayında hain bildiriye imza atanlar için 'ellerinde bomba yok' diyen CHP'li Aytuğ Atıcı'yı eleştridi ve 'Elinde bomba yok' gibi söylemlerin, terörü teşvik eden fikirleri doğurduğuna dikkat çekti.

'BABALARINI ŞEHİT EDERSENİZ ELİ BOMBA TUTAR'


Bunun üzerine konuşan CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, 'Eğer siz bir çocuğun babasını şehit ederseniz o çocuğun eli yarın bomba tutar. Biz o eller ileride silah tutmasın birbirleriyle tokalaşsın diye uğraşıyoruz' cevabını verdi.

'TERÖRİSTE ŞEHİT DEMEDİM'

Bu haberin yayılmasının ardından Aytuğ Atıcı bir açıklama yaptı.

SÖZLERİNİ CIMBIZLADILAR

Çağdaş Ses'e açıklamalarda bulunan CHP'li vekil Aytuğ Atıcı, Haber Türk'te yayınlanan programdaki konuşmasına ilişkin şunları söyledi:

“Bir çocuğun babasını şehit ederseniz o çocuğun eli yarın bomba tutar' dedim. Devamı da var: ‘Bir adamın çocuğunu öldürürseniz ister dağda ister bayırda bu adamın da eli silah tutar…' Yani bir insan, birinci derece yakınını kaybederse ister şehit çocuğu olsun ister terörist babası olsun barış sağlam sağlamak mümkün değil.”

“AYNI PROGRAMDA ‘PKK TERÖR ÖRGÜTÜDÜR NOKTA' DEDİM”

CHP'de Diyarbakır'daki çatışmaları gözlemlemek ve rapor yazmak için oluşturulan heyette de yer alan Doktor Aytuğ Atıcı şöyle devam etti:

“Beni tanıyanlar. Düşüncelerimi bilenler, konuşmanın bütününe bakanlar bilir. Şimdi ben kalkacağım aynı programda ‘PKK terör örgütüdür nokta' diyeceğim. ‘Bir de teröriste' şehit diyeceğim öyle mi? Aynı televizyon programında aynı oturumda oluyor bunlar. Bunu biliyor yandaş medya, bile bile kullanıyor. '





CHP'li Atıcı'dan skandal sözler!CHP'den akademisyenlere destek
CHP'li Atıcı'dan skandal sözler!Kılıçdaroğlu, barikat kuranlara 'arkadaş' dedi