Neslihan Atagül'den babasına büyük vefasızlık

Söylemezsem Olmaz ekibi, kısa bir süre önce de kendisi gibi oyuncu Kadir Doğulu ile nişanlanan Neslihan Atagül hakkında şoke edecek iddiaları ortaya çıkardı.

Neslihan Atagül'den babasına büyük vefasızlık
Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı ekibi Burak Özçivit ile birlikte Kara Sevda dizisinde başrol oynayan, kısa bir süre önce de kendisi gibi oyuncu Kadir Doğulu ile nişanlanan Neslihan Atagül hakkında şoke edecek iddiaları ortaya çıkardı.

Son dönemde güzel oyuncu Neslihan Atagül'ün hem aşk hem de iş hayatında her şey yolundaydı. Neslihan Atagül'ün babası Yaşar Şener Atagül'ün ölümü sonrasında ortaya atılan iddialar herkesi şoke etti.

Neslihan Atagül'den babasına büyük vefasızlık

İstanbul'da otobüs şoförülüğü yapan Yaşar Şener'in işe gelmemesi üzerine mesai arkadaşları Atagül'ü evine kontrole gitti.  Zar zor açabildikleri kapıdan evin içine girenler Yaşar Şener Atagül'ü yerde yatar vaziyette buldu. Pazartesi günü apar topar Bağcılar'da bir hastaneye kaldırılan ve böbrek yetmezliği sorunuyla da mücadele eden hasta adamın kalp krizi geçirdiği anlaşıldı.

Salı günü Güngören'deki özel bir hastaneye sevk edilen ve orada yoğun bakıma alınan Yaşar Şener Atagül orada hayata gözlerini yumdu.

Neslihan Atagül'den babasına büyük vefasızlık

Yaşar Şener Atagül'ün oyuncu kızı Neslihan Atagül'ü çok sevdiği ve son sözlerinin “kızım” olduğu öğrenildi.

BABASINI SADECE 10 DAKİKA ZİYARET ETTİ

Yaşar Şener Atagül'ün ölmeden 10 dakika önce çekilen bu hastanedeki fotoğraflarına sadece Söylemezsem Olmaz ekibi ulaştı. Ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün ise ölümle pençeleşen babasını hastanede sadece 10 dakika ziyaret ettiği öne sürüldü. O kısa süre zarfında güzel oyuncunun yanında nişanlısı Kadir Doğulu da vardı.

İddiların arkası çorap söküğü gibi geldi. Ne Neslihan Atagül ne de diğer iki çocuğu babalarıyla hastanede hiç ilgilenmemişti. Hatta Neslihan Atagül'ün vurdumduymaz hareketleri Yaşar Şener Atagül'ün arkadaşlarını bir hayli üzmüştü.

Neslihan Atagül'den babasına büyük vefasızlık

Onlara göre Neslihan Atagül vicdansız ve babasının otobüs şoförü olmasından utanan bir evlattı.

Güzel oyuncunun cenazeye de son gelen isimler arasında olduğu öne sürüldü.

BABASININ ARKADAŞINDAN ŞOKE EDEN AÇIKLAMALAR


Bu sabah Söylemezsem Olmaz programına bağlanan merhum Yaşar Şener Atagül'ün yakın dostu Hüseyin Kaya Söylemezsem Olmaz ekibine tüm bildiklerini anlattı ve Neslihan Atagül'ü babasından yıllar önce boşanan annesinin tarafını tutmakla suçladı.

Neslihan Atagül'den babasına büyük vefasızlık

Ardından Söylemezsem Olmaz stüdyosuna şoke eden bir telefon daha geldi. Telefonun diğer ucundaki ses üniversite öğrencisi Selim Güngör'e aitti. Selim Güngör otobüs şoförlüğü yapan Yaşar Şener Atagül'le otobüste tanıştığını öğrenci olduğunu ve zor durumda olduğunu söyleyince, Yaşar Şener Atagül'ün kendisine evini açtığını babalık yaptığını bunları bir vefa borcu olarak gördüğü için açıkladığını söyledi.

Neslihan Atagül'den babasına büyük vefasızlık

Yaşar Şener Atagül'ün son günlerinde yanında olduğunu iddia eden öğrenci daha önce Yaşar Şener Atagül'e kızı Neslihan Atagül'le neden görüşmediğini sorduğunu ve merhum babanın gözyaşları içinde olayı şu şekilde anlattığını belirtti. Yaşar Şener Atagül kendi ailesinden kalan bir mirası reddetti. Bunun üzerine Neslihan Atagül'ün annesi ve Neslihan Atagül, baba Şener Atagül'e tepki gösterdi. “Sen ne biçim babasın, direksiyon sallamakla olur mu? Neden çocuklarının geleceğini düşünüp mirası kabul etmiyorsun” şeklinde sözler söylediğini ve aralarının açıldığını anlattı.

Neslihan Atagül'den babasına büyük vefasızlık

Selim Güngör, oyuncu Neslihan Atagül'ün marka düşkünü olduğunu ve maddiyata çok değer verdiğini iddia etti. BEYAZ GAZETE


Neslihan Atagül'den babasına büyük vefasızlıkNeslihan Atagül'ün acı günü