Mustafa Denizli açıkladı: Ayrılık var

İkinci yarı için iddialı konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kupa maçının ardından 3-4 oyuncuyla yollarının ayrılabileceğini söyledi.

Mustafa Denizli açıkladı: Ayrılık var
Süper Toto Süper Lig'in ilk yarısını 30 puanla 3. sırada tamamlayan Galatasaray Antalya'nın Belek bölgesinde ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor.

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Mustafa Denizli, düzenlediği toplantıda şampiyonluk yarışıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Denizli, özellikle önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan kupa maçının ardından bazı futbolcuların takım içinde yer alamayacağını söyledi.

Teknik kadro için de kafasında bir iki ismin olduğunu belirten Denizli, şöyle konuştu:

“Kupa maçından sonra muhtemelen bu kadroda yer almaları zorlaşacak olan arkadaşlarımız var. Buradaki aşamalar ince elenip sık dokunacaktır. Muhtemelen aramızdan 3-4 arkadaşımız ayrılacaktır. Teknik adamlık futbolculuk yıllarının sonunda başlayan ayrı bir istek ve hedeftir. Eğer geriye dönük benim çalışmalarımı takip ederseniz ben teknik adamlığa başladığımdan bu yana benim yanımda görev yapanların tamamı futbolculuktan ayrılıp teknik adam olmayı isteyenlerden oluştu. Böyle bir çalışmayı yine amaçlıyorum ancak şu ana kadar olmadı. Kendi çalışmalarımdan böyle bir çalışmaya benimle böyle bir yolculuğa çıkmak isteyen bir arkadaşla temasım olmadı. Olur mu olur kafamda bir iki isim var. Önümüzdeki günlerde böyle bir durum olursa paylaşacağım.”



Kaynak: İHA