Beyaz Show'u arayan PKK provokatörü yakalandı

Beyaz Show'u arayıp Diyarbakır'da öğretmen olduğunu belirterek çocuklar ölmesin diyerek konuşma yapan kişinin gözaltına alındığı iddia edildi.

Beyaz Show'u arayan PKK provokatörü yakalandı
Beyaz Show'u arayan PKK provokatörü yakalandı
Cuma gecesi Kanal D kanalında yayınlanan Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show programına telefonla katılıp Diyarbakır'da öğretmen olduğunu belirtip bir konuşma yapan ve isminin Ayşe Çelik olduğunu belirten kişinin gözaltına alındığı iddia edildi.

Ayşe Çelik'in 'Asker ve polisi küçük düşürücü cümleler kullanmasından dolayı' numarasından tespit edilerek polisler tarafından yakalandığı ve ifade vermek üzere karakola götürüldüğü belirtiliyor.. Bazı gazetecilerin twitter hesaplarından yaptığı paylaşımlarda yakalandığı iddia ettileri Ayşe Çelik'in Diyarbakır'da değil İstanbul'da gözaltına alındığı da belirtildi.

'SESİ TİTREYEN ÖĞRETMEN'

Beyaz Show'a katılarak PKK propagandası yapan kadının yalanlarına inan  Aslı Aydıntaşbaş, twitter hesabından 'Sesi titreyen bir öğretmenin hiçbir siyasi mesaj taşımayan telefonuna bile tahammülü olmayan taşlaşmış, vicdansız kalpler. Yeni Türkiye.' yazısını paylaşarak PKK propagandasına ortak olmuştu.

Beyaz Show'u arayan PKK provokatörü yakalandı
Beyaz Show'u arayan PKK provokatörü yakalandıBeyaz Show'da PKK propagandası
Beyaz Show'u arayan PKK provokatörü yakalandıKanal D'den 'Beyaz Show' açıklaması