Sinan Engin'den Hamza Hoca'ya hakem eleştirisi!

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Mersin İdmanyurdu maçında kaybedilen 2 puanın faturasını hakemlere kesince Sinan Engin buna tepki gösterdi.

Sinan Engin'den Hamza Hoca'ya hakem eleştirisi!
Sezon başından bu yana hakem hatalarına maruz kaldıklarını ifade eden Hamzaoğlu “Geçen hafta Carole'a çok kolay iki sarı kart çıktı. Ama rakiplere çıkmadığını görüyoruz. Susuyorsak efendiliğimizden susuyoruz. Yine susacağım. Tehdit etmiyorum ben, ama biraz daha dikkatli olsunlar. Beraberliği buna bağlamıyorum, yanlış anlamasınlar. Biz, rakibe rağmen, hakeme rağmen kazanmasını biliriz” dedi.

Bu sözlere tepki gösteren Sinan Engin şunları söyledi :

Her türlü mağlubiyetten sonra bu yapılan konuşmalarda sıkıntı var. Hamza Hoca'da Galatasaray'da bir sıkıntı olduğunu ve bu sıkıntıyı yaşayacağını biliyor. Geçen sen ligin 5. yada 7. haftasında geldin ve bu takımla kırmızı kart yemeden bu hakemlerle şampiyon oldun.

EN SON KONUŞACAK KİŞİ HAMZA HOCA'DIR

Yamuk oturalım doğru konuşalım. Hakemlerle ilgili konuşacak en son kişi Hamza Hoca'dır. Ligin daha 3. haftasındayız. Hani geçen seneden yaralı olursun da hakemler senin canını yakmıştır da biz de senin hakkını veririz.

Yanlış anlaşılmasın Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor da olsa aynı konuşmaları yaparım. Hakem bionik değil ki önceden hissetsin Tita'nın yapacağı hareketleri.. O kadar da değil Hamza hoca yapma gözünü seveyim!

Uzatmalarla ilgili hakemin kararında hiçbir sıkıntı yok. Hamza Hoca sen buna bakmayacaksın! Bir dakika fazla yada az oynamışsın sen buna bakmayacaksın. Sen senin takımına neden transfer yapmadın yada yapamadın bunları anlatacaksın! Son dakikada Melo'yu neden verdin ondan evvel neden alternatifini bulmadın sen bunları söyleyeceksin hoca! Biz seni seviyoruz kardeşimizsin! Burada konuyu saptırmayacaksın. Savunmayacaksın yönetimi. Burada hakemle ilgili konuşacak en son kişi Hamza Hoca'dır.