Baldızın, Cennet Koyu'nda 5 milyon euroluk villası var

Ataşehir Belediye Başkanı CHP'li Battal İlgezdi'nin sadece eşi ve yakın çalışma arkadaşlarının değil baldızı da emlak zengini çıktı. CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin ablası olan Oya Şenyurt'un Bodrum Türkbükü'nde 5 milyon euro değerinde villası olduğu ortaya çıktı.

Baldızın, Cennet Koyu'nda 5 milyon euroluk villası var
Baldızın, Cennet Koyu'nda 5 milyon euroluk villası var
 Rant, yolsuzluk ve rüşvet iddialarıyla gündeme gelen Ataşehir Belediye Başkanı CHP'li Battal İlgezdi'nin eşi CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin Bağdat Caddesi'nde 3, Ataşehir'deki 12 ultra lüks dairesi olduğu ortaya çıkmıştı. Battal İlgezdi'nin yakın çalışma arkadaşları ve bazı akrabalarının da gayrımenkul zengini olduğu belirlenmişti. Gamze Akkuş İlgezdi'nin ablası Oya Şenyurt'un jet sosyetenin gözdesi olan Bodrum Türkbükü'nde 5 milyon euro'luk villası olduğu ortaya çıktı. Şenyurt'un Bodrum Türkbükü Mahallesi'nde bulunan villası 8 pafta, 1956 parselde yer alıyor. Mandarin Oriental Grub'un 16 bin 491 metrekare üzerine kurduğu 96 konuttan biri olan ve 20 Mart 2014'te Şenyurt tarafından satın alınan villa 2 katlı, deniz manzaralı, özel yüzme havuzlu ve 3 farklı büyük plaja sahip. İçerisinden araç geçmesi yasak olan villada ulaşım özel tahsis edilen golf araçlarıyla sağlanıyor. En küçük villanın değeri 5 milyon euro (yaklaşık 15 milyon TL) iken, en büyük villa ise 740 metrekare büyüklüğünde, teras balkona sahip ve 7 milyon euro (yaklaşık 21 milyon TL) değerinde. Bodrum'un en gözde yerlerinden Cennet Koyu'ndaki villalar birçok ünlü ismin de tatil adresi. Başkan Battal İlgezdi'nin de zaman zaman ailesiyle birlikte Bodrum'a gelip bu villada tatil yaptığı biliniyor.

'BELEDİYEDEN ARAÇ' İDDİASI
Batal İlgezdi'nin Ataşehir Belediyesi'ne ait bir aracı yakınlarına hizmet etmesi için Bodrum'da hazır bulundurduğu iddia edildi. Belediyenin anlaştığı taşeron araç kiralama firmasına ait aracın markası Renault Clio. 34 KU 7900 plakalı aracın sürücüsü ise belediyede taşeron olarak çalışan bir işçi. Bodrum'daki villanın bahçe işleriyle de ilgilenen işçinin ayrıca ailenin özel işlerini de takip ettiği öne sürüldü. Öte yandan, şoförün alkollü araç kullanması nedeniyle aracın Bodrum trafik ekiplerince çekildiği de iddialar arasında.