Osman Gökçek adaylık süreci hakkında ilk kez konuştu

BEYAZ TV Genel Koordinatörü Osman Gökçek, milletvekilliği adaylığı süreci hakkında ilk kez konuştu. Gökçek, "Ben milletvekili olmayı millete hizmet etmek için arzu ettim" dedi.

Osman Gökçek adaylık süreci hakkında ilk kez konuştu
BEYAZ TV Genel Koordinatörü Osman Gökçek, Ülke TV ekranında yayınlanan 'Söz Bitmeden' programına konuk oldu. Gökçek, milletvekilliği adaylığı süreci hakkında ilk kez konuştu.

'Aday olamayan arkadaşlara bir tavsiyem var' diyen Gökçek, 'Bu işin bir kadere iman noktası bir de siyasi ahlak noktası vardır. Siyasi ahlak noktasında; ben yıllardır siyasetin içinden gelen birisiyim. Aday olduğumuz zaman iyi ama aday olmadığımız zaman kötü oluyorsa bu bizim kendi içimizdeki dava aşkımızla birbirimizi sorgulamamız gerektiğini anlatır' ifadelerini kullandı. Gökçek şöyle devam etti:
'Nefsiniz kırılmış olabilir, nefsi olarak üzülmüş de olabilirsiniz. Ama nefsiniz gözüyle değil; mantığınızın gözüyle baktığınız zaman, davanıza karşı neler yapmanız gerektiği noktasında kendinize dur demeniz ve davanıza destek vermeniz lazım. Çünkü ben milletvekili olmayı millete hizmet etmek için arzu ettim. Yani makam bana hizmet etsin diye arzu etmedim. Eğer böyle bakıyorsak bu işe şu andaki milletvekili adayı olan arkadaşları sonuna kadar desteklememiz lazım.' Osman Gökçek adaylık süreci hakkında ilk kez konuştuOsman Gökçek: CHP'nin amacı iktidara gelip sistemi ele geçirmek   BEYAZ GAZETE