'Duyarlı sanatçılar' sırra kadem bastı

Berkin Elvan’ın gezi olaylarında hayatını kaybetmesinin birinci yıl dönümü öncesi “11 Mart’ta hayatı durdurun” mesajı veren ünlü isimler sırra kadem bastı.

'Duyarlı sanatçılar' sırra kadem bastı
'Duyarlı sanatçılar' sırra kadem bastı
Kendilerini Sanat Meclisi üyeleri olarak adlandıran bir grup ünlü sanatçı Berkin Elvan için bir video klip çekmiş ve “11 Mart'ta hayatı durdurun” mesajı vermişti.

Beyaz Haber, bugün o sanatçıların izini sürdü. Halkı provokasyona çağıran sanatçılardan Efkan Şeşen hariç hiç biri Berkin Elvan eylemlerine katılmadı.

“YAŞAR ABİ İÇİN EYLEM YAPIYORUZ”

O isimlerden biri olan Tarık Akan'ın Yalova'da olduğu ortaya çıktı. Beyaz Haber'in sorularını yanıtlayan Tarık Akan, Berkin Elvan eylemlerine katılamayacağını söyledi. Tarık Akan, Yaşar Kemal için eylem yaptığını ekledi.

ŞEVVAL SAM DA ŞEHİR DIŞINDA
Tarık Akan gibi eylemlere katılmayan bir diğer isimde Şevval Sam'dı. Şevval Sam'ın menajeri şarkıcının şehir dışında olduğunu belirterek eylemlere katılamayacağını kaydetti.

ZUHAL OLCAY HASTANEDE
Eylemlere katılmayan bir diğer isim ise Zuhal Olcay oldu. Zuhal Olcay'ın menajeri sanatçının hastanede olduğunu söyledi.

HALKI SOKAĞA ÇAĞIRDI KENDİ PROPAGANDAYA GİTTİ
Gazeteci Tayfun Talipoğlu ise seçim propagandası için CHP'den milletvekili aday adayı olduğu Aydın'da olduğu ortaya çıktı.

HÜSYÜN TURAN'IN ÖZEL PROGRAMI VARMIŞ

Türkücü Hüseyin Turan'ın ise özel bir programı olduğu öğrenildi.

“BAZEN OLABİLİRİZ BAZEN OLMAYABİLİRİZ”
Yönetmen Mustafa Altıoklar, sokakta olmamasının nedenini “Bazen olabiliriz, bazen olmayabiliriz. Bazen kimsenin olmadığı yerde biz oluruz. Bayrak değişiklikler olabilir. Bugün ben başka bir şekilde faaliyetimi gösteriyorum.” diyerek açıkladı.

Sanat Meclisi isimli grubu temsilen Grup Yorum ve Efkan Şeşen ise eylemlere katıldı.