Gökçek: Kılıçdaroğlu Alevileri bilinçli küstürüyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP’nin paralel yapı kontrolüne geçtiğini söyleyerek “KK görevini yapıp Alevileri bilinçli olarak paralel yapının talebiyle küstürtüyor.” dedi.

Gökçek: Kılıçdaroğlu Alevileri bilinçli küstürüyor
Gökçek: Kılıçdaroğlu Alevileri bilinçli küstürüyor
Seçimlere sayılı zaman kala Ankara kulisleri hareketlendi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'nin paralel yapı kontrolüne geçtiğini söyleyerek “KK görevini yapıp Alevileri bilinçli olarak paralel yapının talebiyle küstürtüyor.” dedi.

CHP hakkında yaptığı doğru tahminlerle CHP uzmanı olarak bilinen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten yeni iddialar geldi.

'PARALEL YAPI HDP'DEN CHP'YE OY KAYDIRACAK'
Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden paralel yapının CHP, MHP ve HDP'yi kontrol altına aldığını iddia eden Başkan Gökçek, “Paralel yapı CHP-MHP HDP'den (AK PARTİ'den de aynı teşebbüsleri var) milletvekili adaylarını TBMM'ne sokacak. Bu arada HDP'yi barajı geçirmek için CHP'den bir kısım oyu uygulayacağı politikalarla HDP'ye kaydıracak.Paralel yapı kendi cemaatini HDP'ye oy verdirtecek.Bu suretle HDP barajı açacak ve AK PARTİ sıkıntıya düşecek' dedi.

'ALEVİLERİ BİLİNÇLİ OLARAK KÜSTÜRÜYOR'
Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir'in CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu 'Alevi oyları HDP'ye kayıyor' şeklindeki uyarısını hatırlatan Başkan Gökçek, “Söylediğim tek tek çıkıyor. KK görevini yapıp Alevileri bilinçli olarak paralel yapının talebiyle küstürtüyor. CHP'liler KK paralel yapı tarafından kıstırılmış durumda. Yarın listeler yayınlandığında bunu daha iyi göreceksiniz.” İfadelerini kullandı.

'YENİ SOL PARTİYE İHTİYAÇ VAR'
Bir diğer tweetinde Türkiye'de yeni bir sol partiye ihtiyaç duyulduğunu belirten Gökçek şöyle devam etti: Solun tek yolu yeni sol parti. Belki seçimden sonraya kalacak ama olacak.

Gökçek: Kılıçdaroğlu Alevileri bilinçli küstürüyor