Ahmet Çakar, Nihat Doğan'a saydırdı

Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Özgecan Aslan'ın ölümü ardından attığı tweet ile eleştiri yağmuruna tutulan Nihat Doğan'a çok sert tepki gösterdi.

Ahmet Çakar, Nihat Doğan'a saydırdı
Ahmet Çakar, Nihat Doğan'a saydırdı
Mersin Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi Özgecan Aslan'ın acımasızca öldürülmesi Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Yaşanan acı olay sonrası Nihat Doğan'ın attığı bir tweet ise büyük tepki topladı. Doğan, mesajında'Sizde mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın' ifadelerini kullandı. Şarkıcı gelen tepkiler üzereni tweetini sildi.

“YAĞ SÜRÜLMÜŞ KAZIKLARA OTURTURUM”
Nihat Doğan'a tepki gösteren bir isim de Ahmet Çakar oldu. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında konuşan Ahmet Çakar, Özgecan'ın öldürülmesine ilişkin “Hiçbir şey giden canımızı geri getirmeyecek. Ateş düştüğü yeri yakar. İki kız çocuğu babasıyım. Türkiye üç gün yas tutar dördüncü gün unutulur.” dedi. Yapılması gerekenleri üç maddede sıralayan Çakar, idam cezasının gelmesini ve cinayete kurban giden kişilerin ailelerine maddi yardım yapılması gerektiğin savundu. Çakar son maddesini şöyle açıkladı: Ben bugün derin Türkiye'nin başında olsam bu adamları yağ sürülmüş kazıklara oturturum. Üç gün üç gece naklen yayın yaparım.

“AKLINI ALIRKAR NİHAT”
Çakar sözlerinin devamında attığı tweetle tepki toplayan Nihat Doğan'a da yükledi. Çakar, “Nihat Doğan denilen bir adam var. Hokkabaz hokkabaz konuşmasın. Adamın aklını alırlar. Sen meydanı boş buldun galiba. Burası Türkiye Cumhuriyeti. Kimsin sen? İki survivor, iki de türkü okudun diye adam mı sandın kendini? Terbiyesizlik yapma aklını alırlar” ifadelerini kullandı.

“SAKIN BANA CÜMLE KURMA”
Nihat Doğan'ın canlı yayına bağlanması ise Ahmet Çakar'ı çileden çıkardı. Ahmet Çakar, Doğan'dan özür dileyip telefonu kapatması konusunda ısrar etti. Ahmet Çakar, “Son kez uyarıyorum Nihat, özür dile ve kapat. Sakın bana cümle kurma ve sesini de yükseltme. Madem ağabey diyorsun küçüklüğünü bileceksin. Uzatma” şeklinde konuştu. Nihat Doğan ise kendini savunarak yanlış anlaşıldığını ifade etti. İkili arasında gerginlik artarken Nihat Doğan, özür dileyerek telefonu kapattı.