Yılmaz Vural imzayı attı

Yılmaz Vural, Gençlerbirliği ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, "Çok hoca değiştiren başkanla, çok kulüp değiştiren hoca nasıl olduysa anlaştılar" dedi.

Mehmet Özdilek ile yollarını ayırdıktan sonra bir süredir yeni teknik direktör arayan Gençlerbirliği'nde Yılmaz Vural dönemi resmen başladı.

Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri'nde gerçekleşen toplantı ile Yılmaz Vural, kırmızı-siyahlı ekip ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

“2. LİGE DÜŞMEK BİR FELAKET DEMEKTİR”
Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, ortada çok enteresan bir durum olduğunu ifade ederek, 'Çok hoca değiştiren bir kulüp başkanı var. Bir de çok kulüp değiştiren bir hoca var. Bu çok hoca değiştiren başkanla, çok kulüp değiştiren hoca nasıl olduysa anlaştılar. Ben futboldan geldiğim için zaman zaman genç hocalarımızın yapmış olduğu hataları gözümle görüyorum. Sizlere intikal etmemiş olayları size anlatsam şaşarsınız. 2. lige düşmek demek bir felaket demektir. Bu Passolig çıktıktan sonra her gün kulübümüze 40-50 kişilik heyet tepkide bulunuyor. Zaman zaman ilgililere bunu söylüyoruz. Fakat bir netice alamadık' ifadelerini kullandı.

Yılmaz Vural imzayı attı

“HOCANIN ELİNDE SİHİRLİ TOKMAK YOK”
Şu anda takımda 12 tane yabancı oyuncunun olduğuna dikkat çeken Cavcav, şöyle devam etti:

“3-4 tane yabancı oyuncumuzu mutlaka göndermek durumundayız. Daha hocayla bunu hiç konuşmadım. Ama benim gördüğüm kadarıyla buraya yeni yüzler almak mecburiyetindeyiz. Hocanın elinde sihirli tokmak yok ki. Ben hepinizin huzurunda hocaya çok güvendiğimi, tecrübesine inandığımı, yanında olan yardımcı arkadaşlarımızın da hocanın senelerce beraber olduğu kardeşlerim olduğunu söylemek istiyorum.”

Yılmaz Vural imzayı attı


Kaynak: İHA