Aslıhan Doğan, Arda Turan'a olan aşkını böyle gösterdi

Arda'nın doğum tarihini koluna yazdıran sosyetik güzel, 'Devamı gelecek' dedi!

Aslıhan Doğan, Arda Turan'a olan aşkını böyle gösterdi
Ailesinin doğum tarihlerini koluna dövme yaptıran Aslıhan Doğan, Arda Turan'a aşkını da aynı şekilde gösterdi. Arda'nın doğum tarihini koluna yazdıran sosyetik güzel, 'Devamı gelecek' dedi!

Yaklaşık 10 yıllık arkadaşlıkları aşka dönüşen Aslıhan Doğan ile Arda Turan, birbirlerine olan sevgilerini sosyal medyada gözler önüne sermekten de geri kalmıyor. Ünlü çift, sık sık fotoğraf paylaşarak birbirlerine 'Hayat arkadaşım' diye sesleniyor.

AİLE SOL, ARDA SAĞ KOLDA

Dün de 'sosyal aşk ilanı' yapan isim Aslıhan Doğan oldu. Sol kolunda annesi, babası, kız kardeşi ve kendisinin doğum tarihlerinin yazılı olduğu 4 dövme bulunan sosyetik güzel, önceki gün de dövmelerine bir yenisini ekledi. Aslıhan Doğan, bu kez de sağ koluna Arda Turan'ın yaş günü olan '30.01.87' tarihini kazıttı.

Aslıhan Doğan, Arda Turan'a olan aşkını böyle gösterdi

SERVETLİK POZ

Sosyetik güzelin paylaştığı bu karedeki 'bileklik' detayları da gözden kaçmadı. 'A' harfi bulunan bir bileklik takan Aslıhan Doğan'ın kolunda her biri 15 bin lira olan 'Cartier' marka 3 ayrı bilezik daha bulunuyor.

Aslıhan Doğan, Arda Turan'a olan aşkını böyle gösterdi

SİNEM'İN İZİNDEN GİDİYOR!

Dövmenin fotoğrafını da çektirip instagram'da paylaşan sosyetik güzel, bu karenin altına da İngilizce olarak 'Devamı gelecek' yazdı. Aslıhan Doğan'ın bu cümlesi ise takipçileri tarafından 'Devamı gelecek diyerek Arda Turan'la evlilik tarihiyle doğacak çocuklarının tarihlerini kastediyor' olarak yorumlandı. Bu arada yıldız futbolcunun daha önceki sevgilisi Sinem Kobal da Arda Turan için özel bir dövme yaptırmıştı. Sol ayak bileğine 'A' harfini kazıtan Kobal, ayrılığın ardından bu dövmeyi başka bir motifle kapattı. Yine Sinem Kobal, Arda ile ilişkisinin olduğu dönemde tıpkı Aslıhan Doğan gibi sürekli 'A' harfi bulunan bir bileklik takıyordu.

Aslıhan Doğan, Arda Turan'a olan aşkını böyle gösterdiArda Turan ve Aslıhan Doğan evleniyor!Aslıhan Doğan, Arda Turan'a olan aşkını böyle gösterdiArda Turan'dan romantik kutlama