CHP'li Nazlıaka demir ayakkabısını paylaştı

Kendisine laf atan AK Partililere “Valla şeytan diyor ki, çıkar şu ayakkabını fırlat" diyen Nazlıaka yeni dönem için demir ayakkabı aldı.

CHP'li Nazlıaka  demir ayakkabısını paylaştı
CHP'li Nazlıaka  demir ayakkabısını paylaştı
TBMM Genel Kurulu'nda kadınların mağduriyeti üzerinde yaptığı konuşma sırasındada sinirlendiği Ak Partili vekilleri 'Şeytan diyor ki şu ayakkabıyı çıkar, fırlat. Bir ayakkabıma bakıyorum, bir size bakıyorum ama değmez' diyerek ayakkabısıyla tehdit eden Nazlıaka, Ak Partili erkek vekillerin bu dönem de korkulu rüyası oldu. 

Sosyal medya hesabından 1 Kasım sonuçlarını değerlendiren CHP'li Aylin Nazlıaka ''Çok çalıştık ama iktidar olamadık. Dostlar, üzgünüm ama üzüntüyle kaybedecek zaman yok, hele de ülkemizin çığ gibi sorunları varken...Mücadeleye devam edeceğiz. Yenildiğimizde değil vazgeçtiğimizde kaybederiz' dedi.

CHP'li Nazlıaka  demir ayakkabısını paylaştı

YENİ DÖNEM İÇİN HAZIRIM

Seçim değerlendirmesini yapan Nazlıaka, silahı andıran demir ayakkabısının fotoğrafını da 'Ben yeni dönem için hazırlanmaya başladım' mesajıyla paylaştı. 

BEYAZ GAZETE

CHP'li Nazlıaka  demir ayakkabısını paylaştıCHP'li Nazlıaka'dan AK Partililere ilginç tepki CHP'li Nazlıaka  demir ayakkabısını paylaştıAylin Nazlıaka ayakkabı olayını anlattı