Rehin alınan THY personelleri Türkiye'de

Mali'deki otel baskınında bir süre rehin tutulduktan sonra serbest bırakılan THY personeli Türkiye'ye döndü.

Rehin alınan THY personelleri Türkiye'de
Rehin alınan THY personelleri Türkiye'de
THY personelini taşıyan uçak Atatürk Havalimanı'na indi.

Mali'de bir otelde dün bir süre rehin tutulan THY personelini getirmek için Türkiye'den bir uçak gönderilmişti. Mali'nin başkenti Bamako'ya giden uçak, THY personeliyle birlikte Türkiye'ye döndü.

Mali'deki bir otelde silahlı bir grup tarafından rehin alındıktan sonra kurtulan 7 THY personelinden 6'sı Türkiye'ye getirildi.

Mali'de THY operasyonlarından sorumlu olan Mehmet Atmaca'nın görevi nedeniyle bu ülkede kaldığı belirtildi.

Rehin alınan THY personelleri Türkiye'de

7 THY PERSONELİ KURTARILDI
Kurtarılan THY personelinin isimleri şu şekilde: Kaptan pilot İsmail Yerli, ikinci pilot Sadık Murat Arat, Mehmet Atmaca, Şerife Taşcı Kabacık, Lütfiye Deniz Kıvrak ve Murat Gündüz ile Eray Sevim 

ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU'DAN 'GEÇMİŞ OLSUN' TELEFONU
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye'nin Bamako Büyükelçisi Renan Şekeroğlu'nun konutunda bulunan ikinci kaptan pilot Sadık Murat Arat, kabin amiri Murat Gündüz, kabin memurları Lütfiye Deniz Kıvrak, Şerife Taşçı Kabacık ve Aray Sevim'i telefonla arayarak, geçmiş olsun dileklerini iletmişti.

Rehin alınan THY personelleri Türkiye'deMali'de otele baskın: 170 kişi rehin alındı Rehin alınan THY personelleri Türkiye'deRehin alınan THY personelinin kimlikleri belli oldu Rehin alınan THY personelleri Türkiye'de'Otelde rehine kalmadı'