Melih Gökçek: CHP iflas etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'nin iflas ettiğini duyurdu. Gökçek, CHP'nin kasasının dolması için vekillerden 60'ar Bin TL toplandığını iddia etti.

Melih Gökçek: CHP iflas etti
Melih Gökçek: CHP iflas etti
1 Kasım seçimlerinde hezimete uğrayan sonrasında da kurultay haberleriyle gündeme gelen CHP'de sular durulmuyor. Yaptığı doğru tahminlerle 'CHP uzmanı' olarak anılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP hakkında yeni bir iddiada bulundu.

'CHP İFLAS ETTİ'

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden CHP'nin iflas ettiğini duyuran Gökçek, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun SSK'yı batırdığı gibi CHP'yi de batırdığını aktardı.

CHP'Lİ GÖK VEKİLLERİN PEŞİNDE

Genel Merkez'in borç arayışına girdiğini ve bu konuda CHP'li Levent Gök'ün görevlendirildiğini iddia eden Gökçek, CHP'li vekillerden 60 bin TL istendiğini öne sürdü. 

'SSK GİBİ BATIRDI DİYECEK MİSİNİZ?'

Bir diğer tweetinde Aydın milletvekili Metin Lütfü Baydar'ın 30 bin TL vererek bu işten sıyrılmaya çalıştığını belirten Gökçek, Gök'ün paranın geri kalanını alabilmek için devreye girdiğini yazdı. 

Gökçek, bu iddiaların ardından da şu soruyu sordu: 'Partinin kasasının iflas etmesi nedeniyle dün İstanbul'da, sahibi eski mv olan bir çöp firmasından borç para istediniz mi? İstediyseniz kaç para istediniz? Şu anda CHP malen iflas etmiş bir parti midir? Kendi içinizde özeleştiri yapıp celallenmeden 'Evet KK, CHP'yi tıpkı SSK gibi iflas ettirdi. CHP'lilerden özür diliyoruz' diyecek misiniz?'

Melih Gökçek: CHP iflas etti

Melih Gökçek: CHP iflas etti

Melih Gökçek: CHP iflas etti