Kıvanç Tatlıtuğ talihsiz geceyi anlattı

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, ağabeyi Tugay Tatlıtuğ’un, bir yanlış anlaşılma üzerine kameralara saldırdığı ve hakaret edip tehditler savurduğu görüntülerle ilgili konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ talihsiz geceyi anlattı
Geçtiğimiz akşam Kuruçeşme'deki bir mekan çıkışında kameralara takılan Kıvanç Tatlıtuğ'un ağabeyi Tugay Tatlıtuğ'un, bir yanlış anlaşılma üzerine kameralara saldırdığı ve hakaret edip tehditler savurduğu görüntüler ilk kez Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programında yayınlanmıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ bir sonraki akşam sevgilisi Başak Dizer'le birlikte yemek yediği mekandan ayrılırken yeniden Söylemezsem Olmaz kameralarına takıldı.

Yakışıklı oyuncuya ağabeyi Tugay Tatlıtuğ'un kameralara saldırdığı gece soruldu. Kıvanç Tatlıtuğ “Biz de çok şaşırdık bir kaç tane karşılıklı gereksiz söylenen söz yanlış anlaşılmış ortam fazla gerildi. Ben böyle bir şey olmasını kesinlikle beklemiyordum, bir daha böyle bir şeyin olmasını kesinlikle temenni etmiyorum. Çok üzgünüm bundan dolayı. Olayın nedenini tam bilmiyorum. Karşılıklı gereksiz sarf edilen bir kaç cümlenin yanlış anlaşılmasından mütevellit bir durum. Hiç tasvif etmediğimiz şeyler yaşandı, dilerim bir daha olmaz.”dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ talihsiz geceyi anlattı