Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül'ün gecesi kötü bitti

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül, önceki akşam yemeğindeydi. Geceye Neslihan Atagül’ün göz yaşları damga vurdu.

‘Fatih Harbiye' dizisindeki set arkadaşlıkları aşka dönüşen Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül, önceki akşam Cihangir'de bulunan Savoy Restoran'da akşam yemeği için buluştu.

Kahkaha ve sohbetin bir an olsun eksik olmadığı geceye Neslihan Atagül'ün göz yaşları damga vurdu.

Ağrıları olduğu öğrenilen oyuncu, göz yaşları içinde masadan kalktı ve sevgilisi Kadir Doğulu'ya sarıldı.

Apar topar mekandan çıkan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül sarmaş dolaş şekilde kendilerini bekleyen otomobile bindi.

Bu sırada gazetecilerin yönelttiği soruları duymamazlıktan gelen ikili, el ele tutuşup, bindikleri otomobille hastanenin yolunu tuttu. Gazetecilerin ünlü ikilinin arabasını takibe almasını fark eden Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün şoförünün,gazetecileri atlatmak için E5'te manevra ve ani duruşlar yapması trafiği tehlikeye düşürdü.

Yarım saatlik bir kovalama sonucu Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastenesi'ne gelen Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün içinde bulunduğu aracın kapısı gazeteciler olduğu için yaklaşık 20 dakika açılmadı.

Sancısı olduğu öğrenilen Neslihan Atagül'ün görüntü vermemek için arabadan inmek istememesi dikkatlerden kaçmadı. Gazetecilerin görüntü almasını istemeyen ünlü çift, araçlarıyla birlikte hastaneden kaçtı. Gazetecilerin hastaneden ayrıldığını düşünen ikili yaklaşık 15 dakika sonra hastanenin arka kapısından giriş yapmak isterken yakalandı.

Neye uğradığını şaşıran ünlü çift, gazetecilerden kaçmak için kendilerini hastanenin acil servisine attı.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün oyuncu iki arkadaşı ise gazetecilere hakaret edip görüntü almalarını istemediklerini dile getirdi.

Gece sonunda hastanede ufak bir tedavi gören Neslihan Atagül, sevgilisi Kadir Doğulu'yla hastanenin arka kapısından kendilerini bekleyen araçlarına binip evlerinin yolunu tuttu.

Daha önce benzer bir olay aylar önce Çağatay Ulusoy-Serenay Sarıkaya çiftinin başına gelmişti. Ünlü çift Şişli Etfal Hastanesin'den çıkarken gazetecilere yakalanmıştı.