Kezban Hatemi: Burası meclis değil, Meclis'i de mahvettiniz

'Baştan Sona' isimli programa katılan Kezban Hatemi CHP'li Ali Özgündüz'e canlı yayında fena çıkıştı...

Kezban Hatemi: Burası meclis değil, Meclis'i de mahvettiniz
CNN Türk ekranlarında yayınlanan 'Baştan Sona' isimli programa konuk olan Kezban Hatemi CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz'ün sürekli sözünü kesmesine tepki göstererek 'Burası Meclis mi? Meclis'i mahvettiniz zaten' diyerek tepki gösterdi.

MECLİS'İ DE MAHVETTİNİZ ZATEN

Programda montajlanarak hazırlanan ve internete servis edilen ses kayıtlarının tartışıldığı sırada söz sırası Kezban Hatemi' ye geldi. Hatemi kayıtların hukuksuz olduğunu ve kamu yararı taşımadığını yönünde hukuksal değerlendirme yaparken sık sık CHP'li Ali Özgündüz'ün sataşmasına maruz kaldı ve sözü kesildi. Kaset konusunda muhalefetin sergilediği tavrın doğru olmadığını söyleyen Hatemi'nin sözlerini sindiremeyen Ali Özgündüz'ün 'AK Parti avukatlığını yapmaya devam edin' diyerek şataşmada bulundu. Hatemi bu söz üzerine kendisini daha fazla dayanamayarak' Bırakında konuşayım, burası Meclis değil. Meclis'i de mahvettiniz zaten' şeklinde tepki gösterdi. Ali Özgündüz 'beni eleştirmesin, beni niye eleştirsin' şeklinde karşılık verdi. Kezban Hatemi ise 'Ben sizi birçok konuda eleştirmek zorundayım. Hele Güneydoğudaki rezaletleri gördükten sonra iyice eleştirmek zorundayım' şeklinde cevap verdi.


Programının sunuculuğunu yapan Akif Beki'nin araya girmesiyle stüdyoda tansiyon normale dönerek yayın kaldığı yerden devam etti.