Canan Karatay: Ben bunu söyleyince tü kaka oluyorum

"Halk beni dinliyor diye televizyonlara çıkmamam için baskı yapılıyor" diyen Prof. Dr. Canan Karatay, doğruları söylediği için tü kaka olduğunu söyledi.

Canan Karatay: Ben bunu söyleyince tü kaka oluyorum
Canan Karatay: Ben bunu söyleyince tü kaka oluyorum
'Halk beni dinliyor diye televizyonlara çıkmamam için baskı yapılıyor' diyen Prof. Dr. Canan Karatay, doğruları söylediği için tü kaka olduğunu söyledi.

Star TV'de yayınlanan Melek programında Melek Baykal'ın bugünkü konuğu Prof. Dr. Canan Karatay'dı. Gebelikte alınan aşırı kilolardan bahseden Karatay, kendisine yönelik eleştirilere isyan etti.

Gebelikteki aşırı kilonun tehlikeli olduğuna dikkat çeken Karatay, 'Gebelikte aşırı kilo almak gebelik şekeri olduğunu gösterir' dedi.

Karatay şunları söyledi:

'Bana bilimsel konuşmuyor diyorlar ama elimde 100'den fazla araştırma var. Gebelik şekeri yüklemekle kadını da bebeği de tehlikeye sokuyorlar. Üç bardak şekeri yüklüyorlar. Sonra aman şeker yeme diyorlar. Bu mu hekimlik. Ben bunu söylüyorum diye tü kaka oluyorum. 'O kadını konuşturmayın' diyorlar. Baskı yapıyorlar çıkartmayın diye. Niçin öyle diyorlar? 'Onu halk çok seviyor, onu halk çok dinliyor, onu konuşturmayın.''

Bunun üzerine Melek Baykal da, 'Biz burada var olduğumuz sürece Canan Karatay da burada olacak. Çünkü inanıyoruz' dedi. BEYAZ GAZETE