Şoför değil gazi küfür etmiş

Ankara’da bindiği EGO otobüsünde şoförün hakaretine uğradığını iddia eden gazi Yılmaz Yiğit’in doğru söylemediği ortaya çıktı.

Şoför değil gazi küfür etmiş
Ankara'da yaşayan Güneydoğu gazisi Yılmaz Yiğit, bindiği belediye otobüsünde şoförün kendisine hakaret ettiğini iddia etmişti. Karakola giderek şoförden şikayetçi olan gazi Yiğit'in doğruyu söylemediği ortaya çıktı. Otobüsün kamerasına yansıyan olay gazinin söylediklerini boşa çıkardı.

Görüntülerde gazi Yiğit'in kızıyla otobüse bindiği görülüyor. Şoför o anlarda küçük kız düşmesin diye kolundan tutarak yardımcı oluyor. Yiğit, kart basmadan yerine oturuyor. Şoför Vahit Çatal, otobüse binen kişinin durumunu fark etmeyerek “Kart basmadınız” şeklinde uyarıyor. Gazi de şoföre yaklaşarak cebini açıyor. Bu anlarda şoför gazinin kolunun olmadığını anlamıyor.

Saniyeler sonra ise ortalık karışıyor. Gazi Yılmaz Yiğit, şoföre bağırarak hakaret ediyor. İddia edilenlerin tersine şoför değil gazi küfür ediyor. Gazi Yiğit, tartışmanın ardından otobüsten inerek cama vurmaya başlıyor.

Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediyesi, olayın ardından soruşturmanın daha sağlıklı yürütülebilmesi için şoförü görevden uzaklaştırdı.