Şafak Sezer fena patladı

Önceki gün katıldığı bir iftarda Başbakan Erdoğan’dan özür dileyerek elini öpmek isteyen Şafak Sezer, eleştirilere Twitter hesabından tepki gösterdi.

Şafak Sezer fena patladı
Önceki gün katıldığı bir iftar davetinde Gezi olayları sebebiyle Başbakan Erdoğan'dan özür dileyerek elini öpmek isteyen Şafak Sezer'e özellikle sosyal medya üzerinden yoğun bir eleştiri yağmuru yöneltilmişti.

Sanat ve siyaset camiasından birçok kişinin katıldığı'özür'polemiğine bu sefer de Twitter üzerinden yanıt veren Sezer, yaptığı bir paylaşımda: 'Bir insanı sevmek döneklikse, ben başbakanımı seviyorum. Ne ak partiden anlarım, ne de siyasetten... Kişileri sevmek emek ister' demişti. Şafak Sezer'in bu çıkışı tepkilerin daha da artmasına sebep oldu anlaşılan ki, ünlü komedyen bu sefer de yine Twitter hesabından 'Delirttiniz lannnnnn beniiiiii' diyerek bir paylaşımda bulundu.


ANNE-BABAYA KÜFÜR ETMEK DEMOKRASİ Mİ?
Kendisi ve anne babası hakkında edilen hakaretlere de sitem eden Sezer, 'İnsanların ölmüş ana babalarına küfür etmeyi ne zamandan beri demokrasi saydınız.' diyerek duruma tepkisini gösterdi.